Ολυμπιακός: Η τεράστια επένδυση με Σεμέδο και η ευτυχία του Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Η τεράστια επένδυση με Σεμέδο και η ευτυχία του Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός έκανε κάτι που καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν μπορεί. Δαπάνησε κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για τον σπουδαίο Πορτογάλο στόπερ. Ο Μαρτίνς έχει ότι θέλει. Η διοίκηση φροντίζει να κάνει πράξη τις επιθυμίες του. Και έπονται και άλλοι…

Το πιο σημαντικό πράγμα για ένα προπονητή είναι να μπορεί να κάνει απερίσκεπτα την δουλειά του έχοντας στα χέρια του τα «εργαλεία» που χρειάζεται αλλά και τις συνθήκες που πρέπει για να αποδώσει έργο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινώντας στην δεύτερη του χρονιά στον Ολυμπιακό βλέπει ξανά πόσο πιο εύκολο γίνεται το έργο του χάρη στην άψογη συνεργασία που έχει με την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Το περσινό καλοκαίρι χρειάστηκε να «νικήσουν και τον χρόνο» άπαντες για να μπορέσει ο Πορτογάλος να δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή.

Το φετινό καλοκαίρι τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς η ομάδα έχει ήδη δημιουργηθεί, έχει δοκιμαστεί, και έχει τις βάσεις για να μπορέσει με τις προσθήκες που γίνονται ήδη να παρουσιάσει κάτι το εξαιρετικό την χρονιά που έρχεται. Και να φέρει ξανά τους τίτλους και τις επιτυχίες στον Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει όλο αυτό το διάστημα, από την ώρα που τελείωσε η σεζόν έως και σήμερα που η ομάδα προετοιμάζεται στην Πολωνία, τον οργανισμό Ολυμπιακός να λειτουργεί άψογα και να φέρνει άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η δουλειά άλλωστε της διοίκησης είναι να προσφέρει και φέτος τα καλύτερα «εργαλεία» στον προπονητή που εμπιστεύεται. Πριν καν φύγει ο Ιούνιος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ότι ακριβώς χρειάζεται!

Οι επιθυμίες του έχουν γίνει ήδη πράξη! Τελευταίο τρανό παράδειγμα ο Ρούμπεν Σεμέδο. Μια τεράστια επένδυση από την διοίκηση του Ολυμπιακού. Κοντά στα 5 εκατ. ευρώ δαπάνησε ο Ολυμπιακός για να φέρει τον σπουδαίο Πορτογάλο στόπερ στην Ελλάδα. Τον εκλεκτό του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας.

Μια υπόθεση πολύ δύσκολη, απαιτητική. Η διοίκηση του Ολυμπιακού όμως ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να χειριστεί «επικίνδυνες αποστολές» όπως αυτή για την μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού. Και είναι έτοιμη να δαπανήσει χρήματα που για τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα είναι η… υπέρβαση της υπέρβασης.

Τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός για μεταγραφές αλλά και τα συμβόλαια που προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι… απλησίαστα για τους υπόλοιπους. Αλλά αυτή ήταν πάντα η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους που δεν άλλαξε ούτε τα τελευταία δύο χρόνια όπου οι ερυθρόλευκοι δεν πήραν το πρωτάθλημα.

Για να γυρίσουμε όμως στο θέμα μας. Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να είναι απόλυτα χαρούμενος και ευτυχισμένος από όσα συμβαίνουν γύρω από το «μπόλιασμα» με ακόμη περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος που έχει αποδείξει τι δουλειά μπορεί να κάνει και τι αποτελέσματα μπορεί να παρουσιάσει. Έχει πλέον όλα τα «εφόδια» για να παρουσιάσει έναν ακόμη καλύτερο και πιο αποτελεσματικό Ολυμπιακό με στόχο αρχικά να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν.

Σύντομα άλλωστε θα έχει στη διάθεση του και ένα τουλάχιστον βασικό «εργαλείο» για να είναι ολοκληρωμένο το πρώτο μεταγραφικό «τσουνάμι» του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ