Ο «KF7» δεν είναι μόνος!

Ο «KF7» δεν είναι μόνος!

Όλο και μεγαλώνει η παρέα των σημαντικών παικτών που θα έχει δίπλα του ο αρχηγός του Ολυμπιακού!

Στην προηγούμενη εκδοχή της ιστορίας ο Ολυμπιακός πήρε τη γενναία απόφαση να φτιάξει ομάδα από την αρχή. Έφερε νέο προπονητή και 20 καινούργιους παίκτες. Και μπορεί να μην πήρε τίτλους (πως θα γινόταν άλλωστε αυτό επί… εξυγίανσης;), ωστόσο το αποτέλεσμα του εγχειρήματός του ξεπέρασε τις προσδοκίες…

Προτού να συμπληρωθεί χρόνος η νέα αυτή ομάδα «βρέθηκε» στο γήπεδο και όχι μόνο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έπαιξε και το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, έχοντας την πιο παραγωγική επίθεση και απέσπασε και το παράσημο με την πρόκριση σε βάρος της Μίλαν.

Καθόλου άσχημα, όμως προφανώς και αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Για αυτό και τώρα οι ερυθρόλευκοι επιχειρούν την αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις που κρίθηκε απαραίτητο από τον Μαρτίνς. Κάπως έτσι δόθηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν ηγέτη στην άμυνα, στο πρόσωπο του Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ έφεραν στο λιμάνι κι έναν παίκτη του βεληνεκούς του Βαλμπουενά.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε ότι διατήρησαν στην ομάδα τους και τον Ζοσέ Σα κάτω από την εστία, δίνοντας μόνιμη λύση και για το συγκεκριμένο πόστο. Όπως και κράτησαν και τον ηγέτη- οργανωτή της ενδεκάδας τους Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πλέον όχι μόνο δεν θα είναι μόνος του αλλά η παρέα του που αποτελείται από σημαντικούς ποδοσφαιριστές όλο και μεγαλώνει.

Στη σεζόν που αφήσαμε πίσω μας ο «Φόρτου» βοηθήθηκε σημαντικά από τον Ντανιέλ Ποντένσε αλλά και από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που μέσω των… άκρων, έκαναν ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή της αντίπαλης άμυνας. Πήρε και το «μπόνους» από τον Μπουχαλάκη που μεταφέροντας για αρκετά μέτρα την μπάλα του έδωσε τη δυνατότητα για οικονομία δυνάμεων, ενώ στον άξονα υπήρχαν οι ξεχωριστές παρουσίες των Γκιγιέρμε και Καμαρά.

Και ο Ομάρ έκανε την καλύτερή του χρονιά στον Πειραιά, ενώ τώρα όπως προαναφέρθηκε οι παραστάτες του Φορτούνη θα είναι πολλοί περισσότεροι, αφού θα υπάρχουν και οι Βαλμπουενά, Σεμέδο και αναζητείται και ο σέντερ φορ. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Σουντανί και Μπρούνο τους οποίους «ετοιμάζει» ο Μαρτίνς, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός «γεμίζει» με παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τους δικούς τους όρους στο παιχνίδι και να μη…, χαίρονται απλά την αξία της συμμετοχής.

Μην ξεχάσουμε και τους πιο έμπειρους, τον Τοροσίδη και τον Αβραάμ που είναι έτοιμοι να δηλώσουν «παρών» σε κάθε… αναφορά του προπονητή, ενώ προφανώς και θα καθοδηγήσουν όλη την ομάδα από τα αποδυτήρια έως το ματς με τη δική τους πολύτιμη εμπειρία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ