Ο στρατηγός απέθανε, ζήτω ο νέος στρατηγός

Ο στρατηγός απέθανε, ζήτω ο νέος στρατηγός

Η απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου να αφήσει τον ΠΑΟΚ, στα κρύα του λουτρού, ουσιαστικά «γκρέμισε» αυτό που απέκτησε με πολύ κόπο τα τελευταία δύο χρόνια. Τον σεβασμό των φιλάθλων του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ χωρίς αναταράξεις δεν γίνεται. Αυτή η ομάδα το έχει στο κάρμα της ν’ αντιμετωπίσει κάθε χρόνο ένα σοβαρό θέμα. Ο Δικέφαλος σε λίγα 24ωρα θα πετάξει για την Ολλανδία προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Μια χρονιά σημαντική καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα ξεκινούσε ως πρωταθλητής την ευρωπαϊκή του προσπάθεια στα αστέρα για την καταξίωση. Τη στιγμή που άπαντες ετοιμαζόντουσαν να υποδεχθούν τους Μιροσλαβ Στοχ και Ντάγκλας Αουγκούστο, έσκασε η βόμβα.

Στις 19:41 ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως από σήμερα το σωματείο ψάχνει για νέο προπονητή καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να γίνει Άραβας. Αρχικά υπήρξε ένα μούδιασμα. Τα πρώτα τηλέφωνα άρχισαν να πέφτουν δεξιά -αριστερά προκειμένου να μάθουμε τι έχει συμβεί.

Αφού γεμίσαμε το μπλοκ με πολλές σημειώσεις καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως ο Λουτσέσκου το δούλευε όλο αυτό στο μυαλό εδώ και.. μέρες. Από το περιβάλλον του Ρουμάνου τεχνικού προκύπτει πως οι σχέσεις του με την οικογένεια Σαββίδη είχαν κλονιστεί με βασική αιτία τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο 50χρονος τεχνικός ζητούσε επίμονα την παραμονή των Κάνιας και Σάκχοφ στην ομάδα γιατί δεν ήθελε να διαταράξει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλες τις γραμμές του μετά τον τραυματισμό του Μαουρίσιο και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ολιβέιρα. Κάτι που τελικά δεν έγινε. Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε καλύτερες επιλογές που θα ανέβαζαν την ομάδα επίπεδο.

Ο Λουτσέσκου με την κατάκτηση του Κυπέλλου είχε ζητήσει με την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία να έχουν ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό οι μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας. Αυτό όπως αφήνουν να εννοηθεί από το περιβάλλον του δεν έχει γίνει καθώς ακόμα. Δεν έχει αποκτηθεί μέσος, επιθετικός, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την αριστερή πλευρά, αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν στα χέρια τους προτάσεις από το εξωτερικό.

Η άλλη πλευρά αυτή του ΠΑΟΚ, υποστηρίζει πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές όμως υπάρχουν δυσκολίες στο να υπάρξουν συμφωνίες λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων που αξιώνουν. Υπήρξαν κι άλλες προστριβές όπως με τους συνεργάτες του Λουτσέσκου, όπως λέγεται, καθώς το τεχνικό τιμ ήταν στον αέρα καθώς ακόμα δεν είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα χρονιά.

Για τους όποιους λόγους ήρθε αυτό το διαζύγιο τόσο ο ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως ο Λουτσέσκου πρέπει να βγουν να μιλήσουν. Είναι υποχρέωση του Ρουμάνου τεχνικού να εξηγηθεί βασικά στον κόσμο του Δικεφάλου που τον πίστεψε και τον στήριξε όταν δεχόταν πόλεμο από τα κέντρα των Αθηνών. Αν δεν το κάνει τότε θα μιλάμε για προδοσία την στιγμή που η ομάδα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια και άκρως απαιτητική.

Επειδή στον ΠΑΟΚ, ανέκαθεν, υπήρχε μεγάλη προσωπολατρεία, καλά θα κάνουν ορισμένοι να έχουν εμπιστοσύνη στην διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη που έχει στηρίξει την ομάδα. Να είναι ο κόσμος σίγουρος πως θα γίνει η καλύτερη επιλογή από το μεγαλομέτοχο με σκοπό η ομάδα να πετύχει  τον μεγάλο στόχο της που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ