Πειράματα και ευκαιρίες!

Πειράματα και ευκαιρίες!

Ο Μασούρας παρουσιάζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τα «δικαιώματά του», ενώ ο Μαρτίνς ψάχνει κάτι καινούργιο για τη νέα εκδοχή του Ολυμπιακού…

Πριν να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού είχαμε εκφράσει την απορία «ποιος θα είναι ο νέος Καμαρά;» και ο Γιάννης Μασούρας μας έδωσε την πρώτη απάντηση στο τεστ με την Πογκόν. Από κει και πέρα σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση, άρα ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο ότι αναζητά την εφαρμογή του 4-4-2…

Προφανώς και δεν μπορούμε να βγάλουμε επί του παρόντος ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αν δεν «πειραματιστεί» σε αυτήν την περίοδο ο προπονητής της κάθε ομάδας, τότε πότε θα το κάνει; Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς, τόσο στο ματς με την Βιτορούλ στην Καλλιθέα όσο και στο πρώτο επί πολωνικού εδάφους έβαλε δύο παίκτες στο κουτί των αντιπάλων του.

Με την Πογκόν ξεκίνησαν οι Σολδάνο και Κάιπες και στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Γκερέρο και Ντουρμισάι. Να θέλει απλά ο Πορτογάλος να δώσει σε αυτούς τους παίκτες την ευκαιρία για να μείνουν στο ρόστερ; Μπορεί να είναι κι αυτό, ενώ σε κάθε περίπτωση το βασικό ζητούμενο ήταν και παραμένει ο τρόπος που θα πάει η μπάλα μπροστά.

Η τετράδα των φορ έμεινε μακριά από τα δίχτυα κυρίως γιατί δεν είχε τροφοδοσία, συνεπώς εδώ υπογραμμίζεται η απουσία του Φορτούνη, ο οποίος από τη στιγμή που βρίσκεται στο γκρουπ των διεθνών θα μπει στην πορεία στην ενδεκάδα. Οι Βαλμπουενά και Ποντένσε σαφώς και μπορούν να δώσουν τη λύση στις πτέρυγες, όμως κι εδώ το θέμα είναι αν θα παίζουν πιο κοντά στην περιοχή ή θα ξεκινούν από πίσω τις προσπάθειές του.

Από τα άκρα του Ολυμπιακού ξεχώρισε ο Γιάννης Μασούρας, ο μπακ που πήγε τον Γενάρη στον Πανιώνιο επειδή είχε μπροστά του Ομάρ και Τοροσίδη κι όταν βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, τότε έμειναν εκτός, λόγω τραυματισμού, οι δύο «ανταγωνιστές» του.

Σαν να του χρωστάει το σύμπαν, όμως και ο ίδιος έβγαλε μεγάλη θέληση και έδειξε αποφασισμένος να διεκδικήσει με περισσότερο ζήλο τούτη τη φορά τα δικαιώματά του. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είδαμε τον Βασίλη Τοροσίδη να παίζει στο κέντρο της άμυνας, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τους Πολωνούς.

Σε κάθε περίπτωση η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ακόμη πολύ δρόμο για αυτό και είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να φτάσουμε σε συμπεράσματα, από τη στιγμή που αυτό δεν μπορεί να το κάνει ούτε ο ίδιος ο Μαρτίνς. Ο Πέδρο μας δείχνει βέβαια ότι «ψάχνεται», κάτι που είναι απολύτως λογικό, γιατί όπως έχουμε σημειώσει αρκετές φορές είναι «κανονικός» προπονητής.  Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι μας ετοιμάζει για το (άμεσο) μέλλον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ