Ο Λουτσέσκου τους… ξεμπρόστιασε

Ο Λουτσέσκου τους… ξεμπρόστιασε

Ο ΠΑΟΚ έγινε μπάχαλο, η αλαζονεία πληρώθηκε από έναν… αλαζόνα και πως εισπράττουν την κατάσταση αυτή ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Διαβάζω σε σόσιαλ μίντια και σε σχόλια κάτω από τις τελευταίες ειδήσεις του ΠΑΟΚ πολλούς να κατακρίνουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Και καλά κάνουν και πέφτουν από τα σύννεφα, διότι το παραμύθι που προσέφεραν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα πλέον είναι ξεκάθαρο. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, η αγαστή συνεργασία διοίκησης-Λουτσέσκου, το πώς ο Ρουμάνος με την οικογένεια Σαββίδη έχουν μια ανέλπιστη χημεία για το καλό του συλλόγου και πως μετά το νταμπλ ξεκινούσε μια ποδοσφαιρική δυναστεία που κρατούσε 5-10 χρόνια.

Μιλάμε για την πλήρη κατάρρευση όσων υποστήριζαν. Οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ σαφώς και διέρρεαν ότι του έλεγαν γιατί πριν τον Ιβάν δεν υπήρχε ζωή και μεροκάματο και δύσκολα θα υπάρξει αν φύγει ο Ρώσος για την πατρίδα του. Οπότε δεν νοείται κριτική στο επίπεδο που γίνεται στους άλλους συλλόγους. Ο Λουτσέσκου ουσιαστικά… ξεβράκωσε όλο αυτό που διαφήμιζε ο ΠΑΟΚ. Και καλά έκανε και έφυγε. Επαγγελματίας είναι, δεν είναι ΠΑΟΚ. Όπως και το τιμ του. Όπως και ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Μόνο τους πυλώνες από την Τούμπα και την Αριστοτέλους δεν πήρε μαζί του στην Αραβία ο Ραζβάν.

Το μόνο που ίσχυε και είχε δυναμική ήταν το κλίμα εντός ΠΑΟΚ. Στα αποδυτήρια, στην σχέση Λουτσέσκου-παικτών. Αυτό τελείωσε πια. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε μια δείνη. Διότι δεν ήθελαν να φαίνεται προς τα έξω ότι φεύγει ο αρχιτέκτονας του αγωνιστικού οικοδομήματος μία μέρα μετά την πρώτη και δύο ημέρες πριν πάει στην Ολλανδία η ομάδα. Και σε ένα καλοκαίρι που ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει στους ομίλους του Champions League. Παραμύθι ευκολοχώνευτο όλο αυτό.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ δεν πήραν μυρωδιά. Όσο και να ξεζουμίζουν τον Ιβάν, το ποδόσφαιρο δεν… αγοράζεται, την εμπειρία δεν την πληρώνεις. Δεν κατάλαβαν τόσο καιρό ότι ο Λουτσέσκου είναι φευγάτος. Δεν έφτιαξαν στο ρημαδοσυμβόλαιο μια διορία για την πληρωμή της ρήτρας στο συμβόλαιο του δεν έβαλαν. Όποτε θέλει, όπως θέλει, ο Λουτσέσκου φεύγει. Και έφυγε.

Από έναν αλαζόνα και νεόπλουτο την… έπαθε ο αλαζόνας και νεόπλουτος ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο αν δεν το σέβεσαι στα γυρνά ανάποδα. Και επειδή η ΑΕΚ είναι σε φάση ανοικοδόμησης από την αρχή με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες, κέρδισε λίγο χρόνο με το μπάχαλο στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, έχει πολλή δουλειά να κάνει ακόμη. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ο πιο κερδισμένος από όλο αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Ή καλύτερα θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός. Καλύπτει έτσι ένα μεγάλο χάντικαπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ