Πρωταθλητές στο έρπινγκ, δαγκώνουν το χέρι που τους τάιζε

Πρωταθλητές στο έρπινγκ, δαγκώνουν το χέρι που τους τάιζε

ΝΔ ο Τζάμπας όχι αχάριστος όμως, δεν απαξιώνει τον Σύριζα που του χάρισε λεφτά για γήπεδο και χάρτινο, επειδή είναι στα τελειώματα.

Σερφάροντας χθες στο to10.gr, κόλλησα στη διαρροή της ΠΑΕ «ο Άρης» κατά του Βασιλειάδη, με αιτία κάποιο ραντεβού που παρακαλούσαν να κλείσουν μαζί του κι επειδή δεν πραγματοποιήθηκε αποφάσισαν να τον μαλώσουν, υποστηρίζοντας πως «θα κριθεί από την ιστορία, θα ξεχαστεί γρήγορα κι αυτός σαν πολλούς άλλους. Όποιος δεν σέβεται τον Άρη να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες από εδώ και πέρα».

Αρχικά κυριεύτηκα από το τρέμουλο της απειλής, να δεις που ο Σύριζα προηγείται, ο λαός του «ο Άρης» όμως θα τον στείλει στην αντιπολίτευση. Όσο για τον Βασιλειάδη, θα τον μαυρίσει το πολυπληθές κοινό της ομάδας στο Νότιο τομέα Αθηνών…

Αφού ξεπέρασα το σοκ, συνειδητοποίησα πως αυτά αφορούσαν τον άνθρωπο που μερικές ώρες πριν εκλιπαρούσαν να συναντήσουν και σε κλάσματα του δευτερολέπτου μετατράπηκε σε κάποιον που θα ξεχαστεί.

Ο λουκουμάς δεν πρόκειται να ξεχαστεί, οι παρεμβάσεις και η κωμικότητα του θα μείνουν στην ιστορία, ο καθένας ωστόσο μπορεί να μαντέψει το ειδικό βάρος εκείνων που τρώνε πόρτα από κάποιον αναλώσιμο που θα ξεχαστεί.

Κατά τα λοιπά, αυτοί που δεν έγιναν δεκτοί από πρώην υπουργό απερχόμενης κυβέρνησης, ήθελαν να γίνουν μέλη των big κάτι.

Δεν πρόκειται επίσης να ξεχαστεί για έναν ακόμη λόγο, αφού πέρσι τους έβαλε στην ΕΡΤ χαρίζοντας τους χρήματα που δε μπορούσαν να φανταστούν ούτε στα καλύτερά τους όνειρα. Τα 2εκ σε νεοφώτιστο με προηγούμενη παρουσία στη Σούπερ Λιγκ το μακρινό πρωτάθλημα του 2013 συνιστούν εξωπραγματικό ποσό.

Το άλλο και πιο σημαντικό που θα κρατήσει την κυβέρνηση στην αιωνιότητα εξ΄ αιτίας τους, είναι πως χάρη στον Κοντονή αγωνίζονται στην Α εθνική, ενώ η πρώην ΠΑΕ τους ακόμα δεν έχει εκκαθαριστεί. Χωρίς να δικαιούνται πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, το εξασφάλισαν με τις πλάτες της κυβέρνησης.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μάλιστα, είχε εκδιωχθεί από την επιτροπή η Μαρούπα!!!

Μιλάμε λοιπόν για ομάδα που επέστρεψε στην κατηγορία με τις πλάτες της κυβέρνησης, που συντηρείται οικονομικά από την κυβέρνηση και το ευχαριστώ τώρα στα στερνά, ήταν να δαγκώσει το χέρι που την τάιζε, σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αχαριστίας!

Δεν υπάρχουν πραγματικά ή μάλλον υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν το προσωνύμιο που τους έχουμε δώσει και αποτυπώνει πλήρως το ταλέντο τους στο έρπινγκ.

Οι περισσότεροι μεγαλομέτοχοι έχουν τις προτιμήσεις και τις συμπάθειες τους, που σε ορισμένες περιπτώσεις αντανακλούν και στις ομάδες τους.

Ο Βαγγέλας για παράδειγμα είναι με τη ΝΔ, δεν το έκρυψε ποτέ, χορηγός της και με συγγενική σχέση με την Ντόρα. Ο πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης, έχει διατελέσει και βουλευτής του κόμματος.

Με τη ΝΔ είναι και ο Τζάμπας, κολλητάρι με Σαμαρά που του έκανε δωράκι τον ΟΠΑΠ.

Στον παππού Καραμανλή ως πρόεδρο της Δημοκρατίας ήλπιζε κάποτε να του απονείμει χάρη, για να έχει δικαίωμα ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο άνθρωπος όμως δεν είναι αχάριστος, μια χαρά τον πήγε ο Σύριζα, λεφτά με τη σέσουλα για γήπεδο του έδωσε, χάρτινο πρωτάθλημα του χάρισε, αύριο θα είναι με τη ΝΔ πάλι, αλλά δεν είναι αγνώμονας. Δεν τους φτύνει τώρα που δεν τους έχει ανάγκη και είναι στα τελειώματα.

Οι του «ο Άρης» είναι στο άλλο άκρο, απαξιώνουν τους ευεργέτες τους, στους οποίους δε χρωστάνε έναν τίτλο ή ένα ρουσφέτι, αλλά την ίδια τους την ύπαρξη.

Κι όλα αυτά για ποιον λόγο; Επειδή μαθαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ θα υπογράψει με την ΕΡΤ, ήθελαν να τσιμπήσουν κι αυτοί 300χιλ αύξηση!

Αυτή είναι διαχρονικά η τακτική τους, βρίζουν τον ΠΑΟΚ και τρέχουν ξωπίσω του μπας και γλείψουν κάνα κοκαλάκι, επικαλούμενοι τους λόγους που τον βρίζουν.

Κάποτε επί υπουργίας Καλαφάτη είχαμε πάρει διαφήμιση ΔΕΠΑ, τις ημέρες έσκουζαν για την κρατική βοήθεια στον ΠΑΟΚ και τα βράδια παρακαλούσαν τον Καλαφάτη να δώσει και σε εκείνους, με το πρόσχημα πως είχε δώσει στον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο κάνουν μέχρι σήμερα, στη διαρροή τους για τον Βασιλειάδη λένε «την ίδια στιγμή να αφιερώνει ώρες για ραντεβού με προέδρους άλλων ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά, μοιράζοντας απλόχερα εκατομμύρια χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους».

Για τον ίδιο λόγο ήθελαν κι αυτοί ραντεβού, να τσιμπήσουν απλόχερα 300χιλ, μπας και καταφέρουν να κάνουν καμιά μεταγραφή!

Κατηγορούν το λουκουμά πως μοιράζει χρήματα χωρίς να δίνει λογαριασμό, λες και για τα 2εκ που τσέπωσαν από την ΕΡΤ, έδωσε.

Κατά τα λοιπά τους περισσεύουν εκατομμύρια για νέο γήπεδα τη μακέτα του οποίου παρουσίασαν με στόμφο μια εβδομάδα πριν και σήμερα γίνονται επαίτες για μερικά χιλιάρικα..

Είπαμε, δεν έχουν ιερό και όσιο, πτώχευσαν δυο φορές, έγραψαν τα χρέη τους στο χιόνι και μέσα σε τρία μόλις χρόνια, κατάφεραν να χρεώσουν και την καινούργια τους ΠΑΕ, με 20εκ, όπως ανακοίνωσε προσφάτως η ΑΑΔΕ.

Δεν είναι πρωτόγνωρο αυτό που έκαναν στον Βασιλειάδη λοιπόν, είναι η συνέχεια του τραμπουκισμού που έφαγε ο ΓΓΑ του υπουργείου εργασίας Νεφελούδης, επειδή κατήγγειλε τα χρέη άνω των 40εκ του παλέτα στο δημόσιο, τους απλήρωτους μισθούς των εργαζομένων του που επιβιώνουν με κρατικά επιδόματα.

Δεν υπάρχει χειρότερη ράτσα, δεν είναι πως γλείφουν, αλλά με ταχύτητα αστραπής θα φτύσουν εκεί που έγλυφαν για να φτύσουν και πάλι.

Από Δευτέρα θα εκλιπαρούν τη νέα κυβέρνηση, μέχρι που θα τη φτάσουν στο όριο, θα σταματήσει τις παροχές και θ΄αρχίσουν να τη βρίζουν κι αυτήν με τη σειρά.
Αν και οι αντοχές της επόμενης κυβέρνησης είναι περισσότερες με αυτούς ως πελάτες.

Το 2013 κάνοντας αίτημα για υπαγωγή στο 99, ο πρόεδρος τους Γ. Ψηφίδης, είχε πει επί λέξει στο δικαστήριο, πως «η ΠΑΕ στηρίζεται στον υφυπουργό Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και στον ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη».

Με την ίδια συχνότητα λοιπόν που η χώρα αλλάζει κυβερνήσεις και υπουργούς, αυτοί αλλάζουν δεκανίκια.

Κι αύριο μεθαύριο που θα πτωχεύσουν πάλι δεν τρέχει κάτι, ξέρουν το δρόμο. Θα γράψουν τα χρέη τους εκεί που σκάει το κύμα κι όπως μετά την ΠΑΕ Άρης ίδρυσαν την ΠΑΕ «ο Άρης», θα ιδρύσουν μια «ο ο Άρης» καπάκι «ο ο ο Άρης», με κάθε όμικρον να συμβολίζει και μια τρύπα που άφησαν στο ταβάνι..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ