Άρης : Ο κύριος Ίλιτς

Άρης : Ο κύριος Ίλιτς

Ο Σέρβος επιθετικός δεν αποκλείεται να βρεθεί αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας φερθεί υποδειγματικά μετά την αποχώρηση του από τον Άρη.

Ο Μπράνα Ίλιτς βρήκε ευκαιρία, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ουγγαρία όπου αγωνίζεται και ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη. Πήγε, μάλιστα και στη προπόνηση του Άρη, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα παραβρεθεί και στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική του προσφορά μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του, όμως σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά του προς τον σύλλογο – την οποία δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι- ειδικά από την ημέρα που έφυγε, ήταν άψογη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, άλλωστε, ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή, που δεν έβαλε ποτέ το μαχαίρι στο κόκκαλο, σε ό,τι αφορά τα χρήματα που είχε να παίρνει.

Μια από τις μεγαλύτερες πληγές για τον Άρη και στα καλά του χρόνια , ακόμα, ήταν ότι οι περισσότεροι παίκτες έφευγαν σαν …εχθροί και έλεγαν τα χειρότερα, καθώς στη Θεσσαλονίκη υπήρχαν πάντα πρόθυμα αυτιά να τους ακούσουν και να τα μεγαλοποιήσουν. Είναι θετικό ότι αυτό δείχνει να αλλάζει, σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος, τουλάχιστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ