Παναθηναϊκός: Ο σφυγμός του συλλόγου και μια υπέροχη εκδήλωση

Παναθηναϊκός: Ο σφυγμός του συλλόγου και μια υπέροχη εκδήλωση

Ο Παναθηναϊκός που δείχνει να... ξυπνά σε όλα τα επίπεδα και να φέρνει ξανά πίσω το χαμόγελο στον κόσμο του και η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας που δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει - όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά - στην Ελλάδα.

Ήταν ένα διήμερο που αν μη τι άλλο δείχνει πως υπάρχει σφυγμός στον… πλανήτη Παναθηναϊκό. Πως κάτι κινείται σε κάθε επίπεδο. Στο ποδοσφαιρικό με τις εξελίξεις που υπάρχουν όσον αφορά τα μεταγραφικά. Ο Νταμπίζας κοιτάζει να ολοκληρώσει τις πρώτες κινήσεις, ο Δώνης εκφράζει μια αισιοδοξία και για τις μεταγραφές και για την πορεία της ομάδας και δε φαίνεται να υπάρχει ανησυχία, τουλάχιστον εντός των τειχών του συλλόγου, παρά την καθυστέρηση.

Στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός πήρε τον μπομπέρ Φριντέτ, που έρχεται για να μας φτιάξει τα βράδια. Μάλλιασε η γλώσσα του Πιτίνο να λέει ότι δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να σουτάρει με καλά ποσοστά από μακρινή απόσταση και ο Γιαννακόπουλος έφερε έναν που τα… βάζει από παντού. Και τον κάνει δώρο στον Πεδουλάκη, πληρώνοντας πολλά χρήματα. Έχουμε ξανά πει πως για να χτυπήσεις φάιναλ φορ πρέπει να πληρώσεις. Και αν μη τι άλλο ετούτη είναι μια κίνηση που δείχνει διάθεση από πλευράς Γιαννακόπουλου για να το παλέψει όσο γίνεται.

Στο γηπεδικό, η νέα συνάντηση του Δημήτρη με τον Μπακογιάννη φέρνει ξανά χαμόγελα και αισιοδοξία. Οι κινήσεις γίνονται με γοργούς ρυθμούς, η θέληση που υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές τους και οι ομάδες εργασίας που θα έχουν την πρώτη συνάντηση της Παρασκευή είναι στοιχεία που αποδεικνύουν πως το πρότζεκτ – όνειρο οδεύει προς θετική κατεύθυνση. Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια μπορεί ο καθένας να δει το φως στην άκρη του τούνελ. Και να ελπίζει πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει σε αυτό, λύνοντας ένα διαχρονικά τεράστιο πρόβλημα, έναν βραχνά στο λαιμό του συλλόγου εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μέσα σ’ όλα ήρθε και μια ανακοίνωση της θύρας 13, η πρώτη μετά από εκείνη που είχε βγει έπειτα από το ματς με τον ΟΦΗ. Τότε ήταν σκληρή, έδειχνε πως δεν υπάρχει υπομονή ούτε και διάθεση όχι μόνο για στήριξη, αλλά για τίποτα. Τώρα δείχνουν μια διάθεση να βρεθούν στο γήπεδο, να είναι… όπως πρέπει, να στηρίξουν, να βοηθήσουν. Σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα γήπεδα.

Πάμε και σε κάτι που αξίζει να αναφέρουμε, διότι ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων και της αβεβαιότητας έκανε μια εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου. Μια καταπράσινη εκδήλωση, με χιλιάδες τριφύλλια να βρίσκονται παντού, με το παρελθόν να συνδέεται με το παρόν. Ειλικρινά, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν όλα όσα είδαμε όσοι βρεθήκαμε εκεί και για τις αναμνήσεις που ήρθαν στο μυαλό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους ακόμα προσπαθούν, ακόμα νιώθουν, σε όσους βγάζουν όλο αυτό το μεράκι, την ψυχή, την καθημερινή δουλειά, το πάθος και την ατελείωτη αγάπη για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υπηρετούν. Άνθρωποι που δε βλέπουν σαν μια απλή, συνηθισμένη δουλειά την παρουσία τους στην ομάδα και τούτο φαίνεται στο αποτέλεσμα όλων όσων κάνουν γι’ αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ