ΑΕΚ – Βέρντε: Αυτό που έπρεπε να κάνει…

ΑΕΚ – Βέρντε: Αυτό που έπρεπε να κάνει…

Η ΑΕΚ έκοψε το... σύρμα της επικοινωνίας με την πλευρά Βέρντε. Και αυτός είναι ένας καλός δρόμος για να τον πάρει στο τέλος.

Οι μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε ίσως είχαν ενημερωθεί για μια… παλιά ΑΕΚ. Αυτή που της έπαιζαν παιχνίδια μάνατζερ για μεταγραφές και πάνω στο όνομα της «κέρδιζαν». Είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Προφανώς και τα τελευταία 24ωρα έμαθαν από την καλή, με ποιους έχουν να κάνουν. Παίζουν το παιχνίδι τους εδώ και πολλές ημέρες για να πάρουν την προμήθεια που θα εισέπρατταν αν έφερναν ελεύθερο τον Ιταλό. Όμως επειδή καθυστέρησαν και η ΑΕΚ δεν μπορεί να χάνει χρόνο, πήγε και συμφώνησε με την Ρόμα. Για να τον κάνει δικό της. Όσα πίστευε ότι μπορεί να δώσει, αυτά συμφώνησε.

Η Ρόμα απάντησε θετικά και παρά την αρχική συμφωνία για 3ετή συμφωνία, έκαναν… πίσω οι εκπρόσωποι του μόλις έμαθαν τα άσχημα μαντάτα για την προμήθεια τους. Και επειδή παίζουν το παιχνίδι και δη και με το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα του ίδιου του παίκτη, η ΑΕΚ τελείωσε κάθε επαφή μαζί τους. Και πλέον μιλάει μόνο με την Ρόμα. Αυτή πρέπει να τελειώσει την μεταγραφή. Και σίγουρα έχει τον τρόπο της καλύτερα από την ΑΕΚ στις απευθείας διαπραγματεύσεις.

Αυτός είναι και ο μόνος δρόμος για να κερδίσει η ΑΕΚ αυτό που θέλει. Να ξεκαθαρίσει στον Βέρντε ότι πρέπει να τελειώσει εδώ, είτε έτσι, είτε αλλιώς αυτή η υπόθεση. Και επειδή η Ρόμα συζητά κάτω από άλλη βάση σε μεταγραφές και διαθέτει άλλη διαπραγματευτική ισχύ από το Δικέφαλο, θεωρώ ότι στο τέλος η ΑΕΚ θα χαμογελάσει. Και θα έχει ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά το Κίελτσε τον εξτρέμ που θέλει, ο Βέρντε θα πάρει μια σπουδαία ευκαιρία στα πόδια του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και οι μάνατζερ του το… μάθημα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ