Κόβει τις επαφές με τους μάνατζερ του Βέρντε η ΑΕΚ!

Κόβει τις επαφές με τους μάνατζερ του Βέρντε η ΑΕΚ!

Μόνο με τη Ρόμα μιλάει πλέον η ΑΕΚ για τον 23χρονο Ιταλό εξτρέμ.

Σε επικοινωνία που είχαν πριν λίγο οι κιτρινόμαυροι με τους ατζέντηδες του Ιταλού εξτρέμ, τους ενημέρωσαν πως ακυρώνεται το προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο ραντεβού στην Αθήνα και αυτό που τους τόνισαν ήταν «αν είναι να έρθετε, θα γίνει μόνο για να πέσουν οι υπογραφές με τον παίκτη» με την συμφωνία που προϋπάρχει με τη Ρόμα!

Από την πλευρά τους οι μάνατζερ του Βέρντε συνέχισαν τη δική τους πολιτική και τακτική που ακολουθούν εδώ και καιρό, απαντώντας στην ΑΕΚ πως επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα ώστε να τα πουν από κοντά με την Ένωση, ισχυριζόμενοι πάντα ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ο παίκτης για να πάρουν μεγαλύτερη προμήθεια αλλά η απάντηση της ΑΕΚ ήταν ορθή και ξεκάθαρη: Μόνο μέσω της Ρόμα η αγορά και με τους όρους που έχουμε πει!

Μάλιστα η ΑΕΚ, προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση και προς την Ρόμα τονίζοντας στους Ιταλούς πως στο εξής οι όποιες επαφές θα γίνονται μόνο μαζί τους και όχι με τους ατζέντηδες του παίκτη.

Κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό περιπλέκει και μάλιστα πολύ τα δεδομένα της υπόθεσης, που όλα δείχνουν πως οδεύει σε ναυάγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ