Μήνυμα-ανατριχίλα Καραπιάλη σε Φορτούνη!

Μήνυμα-ανατριχίλα Καραπιάλη σε Φορτούνη!

To10.gr αποκαλύπτει το συγκλονιστικό SMS του Βασίλη Καραπιάλη στον Κώστα Φορτούνη για τον τραυματισμό του.

Ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη σόκαρε. Τον Ολυμπιακό, το ελληνικό ποδόσφαιρο, φίλους, συμπαίκτες, αντιπάλους. Ολους. Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση και δυναμική επιστροφή, χιλιάδες. Ολες, η κάθε μία ξεχωριστά, έχουν την αξία τους. Αλλά υπάρχουν και κάποιες, λίγες, που στη ζυγαριά, κερδίζουν. Είναι εκείνες οι ξεχωριστές, οι αναπάντεχες, οι τόσο ειλικρινείς ευχές, που κάνουν τον αποδέκτη να λυγίζει συναισθηματικά, αλλά παράλληλα να αναθαρρεί, να δυναμώνει. Η υποστήριξη, ψυχολογική και έμπρακτη, άλλωστε, είναι πάντα απαραίτητη όταν πρέπει να ανέβεις έναν Γολγοθά.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, ο Κώστας Φορτούνης δέχθηκε πολλά μηνύματα. Αλλά ένα από εκείνα που συγκλονίζουν, προήλθε από το κινητό τηλέφωνο του μεγαλύτερου 10αριού της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Του αξεπέραστου Βασίλη Καραπιάλη. Ενας ποδοσφαιριστής σπάνιος, ένας άνθρωπος από εκείνους που θέλεις να συναναστραφείς και να λάβεις λίγη από τη λάμψη, την ποιότητα, την ηθική και τη στάση ζωής του.

Ο Καραπιάλης, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει αυτό που επιτάσσει ο χαρακτήρας του. Να σταθεί δίπλα σε ένα νέο παιδί που είδε τον κόσμο του να γκρεμίζεται σε μια φάση. Και να του εξηγήσει ότι τίποτε δεν γκρεμίστηκε. Τίποτε δεν τελείωσε. Οτι καμία ατυχία δεν μπορεί να νικήσει την ποιότητα, το ταλέντο, την ψυχική δύναμη. Ότι ο ίδιος θα παλέψει και θα γυρίσει ακόμη καλύτερος στον χώρο που ξέρει να εκφράζεται όσο λίγοι: Στο γήπεδο.

Το SMS που έστειλε ο Καραπιάλης στον Φορτούνη, τον φύσει και θέσει συνεχιστή της παράδοσης του Ολυμπιακού στα μεγάλα ελληνικά 10άρια, είναι ένα μήνυμα νοοτροπίας, ειλικρινούς αγάπης και υποστήριξης για τον αρχηγό των Πειραιωτών. Ένα μήνυμα που εφάπτεται στο εξίσου σπουδαίο βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αρχηγό της. Ένα μήνυμα δύναμης, για να αντιμετωπίσει το χειρουργείο που έκανε το πρωί του Σαββάτου. Και από το οποίο θα βγει πιο δυνατός.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

«Στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού σου έπαθα σοκ. Οι λίγοι χάρηκαν, οι πολλοί στεναχωρήθηκαν. Πολλοί παλιοί μου συμπαίκτες πάθανε την ίδια ζημιά, βγήκαν όμως δυνατοί και συνέχισαν τη μεγάλη τους καριέρα. Το ίδιο εύχομαι και για σένα. Είσαι ένα κόσμημα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό ή για την Εθνική ομάδα, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περιμένουμε να γυρίσεις δυνατός, καλά στην ψυχολογία σου, για να απολαύσουμε στο χορτάρι τα μαγικά σου.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Βασίλης Καραπιάλης».

Ένα από τα μεγαλύτερα 10άρια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, έκανε μία από τις πιο σπουδαίες ντρίμπλες της καριέρας του. Και έδωσε μια μεγαλειώδη ασίστ ψυχολογίας και δύναμης στο μεγαλύτερο 10άρι της σύγχρονης ιστορίας της χώρας και του συλλόγου. Μεγάλοι παίκτες ήταν πολλοί. Μεγάλοι άνθρωποι, πολύ λιγότεροι. Σε αυτούς τους ελάχιστους, το όνομα του Βασίλη Καραπιάλη έχει περίοπτη θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ