Σα να μην έγινε ποτέ κλήρωση

Σα να μην έγινε ποτέ κλήρωση

Η προσοχή όλων πρέπει να είναι στα παιχνίδια με την Πλζεν, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς στην Τσεχία. Οι κληρώσεις δεν είναι της… παρούσης. Σα να μην έγιναν ποτέ. Τώρα έχει ματς και μάλιστα μεγάλο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τσεχία και είναι έτοιμος για να δώσει την πρώτη επίσημη «μάχη» της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν αύριο με την Βικτόρια Πλζεν και λίγο πριν να φτάσουν στην Τσεχία, έγινε η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια πολύ δύσκολη κλήρωση καθώς αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Πλζεν, τότε θα κοντραριστεί με την τουρκική Μπασάκσεχιρ.

Το σίγουρο όμως είναι πως ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού πρέπει να ξεχάσουν το όνομα της δευταραθλήτριας Τουρκίας.

Για τον Ολυμπιακό είναι σα να μην έχει γίνει κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σα να μην έχει γίνει η διαδικασία το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν.

Οποιαδήποτε σκέψη για τον επόμενο γύρο, οποιαδήποτε αναφορά σε Μπασάκσεχιρ θα είναι στο ερυθρόλευκο κάδρο μετά τα παιχνίδια με την Πλζεν και αν φυσικά οι πειραιώτες έχουν κατακτήσει την πρόκριση απέναντι στους Τσέχους.

Το βασικό ζητούμενο λοιπόν για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι να αφοσιωθούν στα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους ξέροντας καλά πως η αντίπαλος τους είναι μια δυνατή ομάδα με εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ξέρει πολύ καλά ο Μαρτίνς ότι οι παίκτες του οφείλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς αλλά και στην ρεβάνς στο Φάληρο. Κι αυτό ακριβώς τους είπε ο Πορτογάλος αμέσως μετά την προσγείωση των πειραιωτών στην Τσεχία.

Ότι δηλαδή αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός παίζει με την Βικτόρια στην Τσεχία και όχι με τους Τούρκους. Επέμεινε πολύ στο συγκεκριμένο θέμα ο προπονητής των ερυθρόλευκων και έχει φυσικά τους λόγους του.

Είναι προφανές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην συγκέντρωση των παικτών του και στην ανάλυση που έχει κάνει στους ερυθρόλευκους για τον τρόπο παιχνιδιού της τσεχικής ομάδας.

Τα θεωρεί δύο πολύ σημαντικά στοιχεία στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα για την ρεβάνς στον Πειραιά και δεν θέλει να υπάρξει κανένα θέμα διατάραξης της συγκέντρωσης των παικτών του ενόψει του αγώνα στην Τσεχία.

Το κατάλαβαν πολύ καλά οι ερυθρόλευκοι και είναι ξεκάθαρο ότι πήραν το μήνυμα που είχε να τους στείλει ο προπονητής τους. Φάνηκε από τις συζητήσεις τους μετά τα όσα τους είπε ο Μαρτίνς και αυτό είναι το πρώτο βήμα στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση ο προπονητής των πειραιωτών. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του μόνο την Πλζεν και το ίδιο θέλει και από τους παίκτες του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ