ΠΑΟΚ : Τρίβει τα χέρια του ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ : Τρίβει τα χέρια του ο Φερέιρα

Όχι μια άλλα δύο μεταγραφές έκανε ο ΠΑΟΚ, στη θέση του αμυντικού χαφ. Δεν απέκτησε μόνο τον Άντερσον Εσίτι, αλλά και τον Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βλέπει μέσα σε μια ημέρα να του λύνονται τα χέρια.

Δώδεκα ημέρες πριν από την πρώτη μονομαχία του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και στο Χορστ της Ολλανδίας πανηγυρίζουν γιατί επιτέλους θα έχουν παίκτες στην πιο νευραλγική θέση, αυτή του αμυντικού χαφ.

Ο Δικέφαλος, το τελευταίο 20ήμερο «τυραννίστηκε» αρκετά μέχρι να κλείσει ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση. Αρχικά συμφώνησε με τον Παλίνια και τη Σπόρτινγκ, η μεταγραφή του όμως «κόλλησε» στην άρνηση του προέδρου της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ να διακόψει τον δανεισμό. Μετά ήρθε η συμφωνία με τον Μπράνταριτς, αλλά οι υπερβολικές απαιτήσει της Κάλιαρι έβαλαν “στοπ” στην έλευσή του.

Ξαφνικά, κάνει την εμφάνιση του το όνομα του Άντερσον Εσίτι. Ένας θηριώδης Νιγηριανός μέσος που όσοι είδαν τα βιντεάκια που το συνόδευαν στο YouTube, γούρλωσαν τα μάτια τους. Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν ποδοσφαιριστή που φέτος θα κρύψει τον… ήλιο σε πολλούς αντιπάλους. Όσοι τον είδαν χθες στην Ολλανδία με πολιτικά, αλλά και με αθλητική περιβολή τρόμαξαν. Ο Δικέφαλος βάζει στη μηχανή του έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει να παίζει πάρα πολύ καλά τον ρόλο του κόφτη.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ανακοινώθηκε και δεύτερη μεταγραφή. Αναφερόμαστε στον Πόντους Βέρνμπλουμ. Μετά από 220 ημέρες το όνομα του Σουηδού μέσου επιτέλους βγήκε από το ιατρικό δελτίο. Επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας, φωνάζοντας πως και αυτός είναι εδώ για να βοηθήσει και να δώσει λύσεις σε όποια θέση κι αν χρησιμοποιηθεί.

Εκεί που είχαμε λειψανδρία στο «6», ξαφνικά μέσα σε μια ημέρα «αποκτήθηκαν» δύο ποδοσφαιριστές για την ίδια θέση. Πείτε μου τώρα πως να μην τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Αμπέλ Φέρειρα. Πλέον ο Πορτογάλος τεχνικός έχει και τον χρόνο να ξανά μοντάρει την ομάδα του έτσι όπως την θέλει και να παρουσιάσει μια ομάδα σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο που έχει μέσα στο μυαλό του.

Αφού έκλεισε θετικά η θέση του αμυντικού χαφ, στην Τούμπα επικεντρώνονται στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι να έρθει ένας ποδοσφαιριστής ακόμα και με τη μορφή του δανεισμού που θα δυναμώσει περισσότερο το αριστερό άκρο της άμυνας. Γιατί κακά τα ψέματα μόνο με τον Δημήτρη Γιαννούλη η χρονιά δεν θα μπορέσει να βγει, αν πεις ότι θα καθίσεις να περιμένεις την επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Όσον αφορά τον επιθετικό που θέλει ο Φερέιρα, πολλά θα εξαρτηθούν και από την αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει τους Ολλανδούς και έχει μια καλή κλήρωση στα play offs θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια για να φέρουν στη Τούμπα έναν καλό επιθετικό που μαζί με τους Άκπομ και Σφιντέρσκι θα είναι μια τριάδα παραγωγής γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ