Μπορεί και θα προκριθεί ο Άρης

Μπορεί και θα προκριθεί ο Άρης

Τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη, με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ, ήρθε να μας επιβεβαιώσει αρκετά απο αυτά που υποθέταμε πριν από την έναρξη της.

Πρώτα πρώτα οτι ο Άρης δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, δεν ήταν στο 100 %. Το αντίθετο, μάλιστα, θα ήταν παράλογο και αφύσικο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η ομάδα όμως έδειξε ότι βρίσκεται σε ενα ικανοποιητικό επίπεδο.

Το γεγονός οτι ο Άρης δεν είναι απόλυτα έτοιμος τον έκανε να χρειάζεται και τη βοήθεια της τύχης στον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η οποία, όμως, αρκετές φορές του γύρισε τη πλάτη, ειδικά στα δοκάρια των Φετφατζίδη και Ματίγια, ενώ και οι επιθετικοί του δεν είχαν τα καλύτερα δυνατά τελειώματα.

Έγινε ξεκάθαρο, επίσης, οτι ο Άρης είναι πολύ καλύτερη ομάδα απο την αντίπαλο του. Επιβεβαιώθηκε απο τη παρουσία των δύο συνόλων στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Εκεί που η κυπριακή ομάδα ήρθε για να μην αφήσει να παιχτεί ποδόσφαιρο και επιδόθηκε σε ενα ρεσιτάλ καθυστερήσεων στον βωμό του αποτελέσματος.

Δεν συνηθίζω να αναφέρομαι στη διαιτησία και όταν το κάνω, πάντα είναι μετά την αγωνιστική ανάλυση. Σε μια σειρά αγώνων, όμως, που μπορεί να κριθεί στο γκολ η πρόκριση, δεν μπορεί να μη σταθεί κανείς στη λανθασμένη απόφαση διαιτητή και βοηθού και στον μη καταλογισμό του πέναλτι στη φάση με τον Ιντέγε και το σταμάτημα της μπάλας με το χέρι από τον αντίπαλο αμυντικό.

Ο Άρης είναι σαφώς καλύτερη ομάδα απο την ΑΕ Λεμεσού και το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει σε καμιά περίπτωση την εικόνα των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τι θα γίνει σε ενα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, θεωρώ όμως, οτι δύσκολα θα ξαναδούμε τη τύχη να ξαναγυρνάει τη πλάτη στον Άρη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό.

Ο Άρης παρέμεινε για 27ο συνεχόμενο παιχνίδι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αήττητος στην έδρα του. Ενα απίστευτο επίτευγμα, που φυσικά δεν μπορούν να το μειώσουν οσο και να προσπαθούν αυτοί που το ζηλεύουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ