Η ντρίπλα Τίγρη που έφαγε ο Ιβάν

Η ντρίπλα Τίγρη που έφαγε ο Ιβάν

Η συμφωνία ΕΡΤ-ΠΑΟΚ είναι παρελθόν λόγω Μελισσανίδη και ΑΕΚ

Η σκανδαλώδης συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ προφανώς και ξύπνησε τα αντανακλαστικά των αντιπάλων του. Προφανώς και δεν μπορούσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης με το πακέτο που προσφέρει να πάρει τόσο μεγάλο οικονομικό όφελος εις βάρος των άλλων δύο και των Ελλήνων πολιτών, δίχως να μπορεί να τον φέρει εμπορικά πίσω στα ταμεία της ΕΡΤ. Κάτι που ίσχυσε παλαιότερα και με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τις συμφωνίες τους με το κρατικό κανάλι.

Αυτή την συμφωνία ο Δημήτρης Μελισσανίδης την μπλόκαρε. Με τον τρόπο του. Με μια ντρίπλα σαν αυτές που ξέρει να κάνει ο Μελισσανίδης. Και την έφαγε ο Ιβάν. Και ο ΠΑΟΚ έχασε το συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Και την ευκαιρία να φτιάξει το FFP του που ξαφνικά θυμήθηκε φέτος και άπαντες που γνωρίζουν τον χώρο το τόνιζαν εδώ και καιρό ότι θα έχει πρόβλημα με τις σπατάλες που κάνει δίχως πλάνο και σχέδιο.

Αυτό είναι θέμα του ΠΑΟΚ και ας βρει τον τρόπο να το λύσει. Πάντως η σκέψη από τη μία τσέπη (Open) στην άλλη (ΠΑΟΚ) δεν είναι και η καλύτερη θα έλεγα… Εχεις να κάνεις με σοβαρές επιτροπές της UEFA που τα ελέγχουν αυτά και όχι με τον Σκουτέρη που θα σου φέρει μεσάνυχτα τρεις βαθμούς πίσω και θα ανοίξει τις πόρτες σε τιμωρημένη έδρα.

Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα εκ τους ασφαλούς. Είχε το συμβόλαιο με την Nova και εξασφάλισε ότι θα πάρει το ίδιο ποσό με τον ΠΑΟΚ αν προχωρούσε η συμφωνία. Οτι καλύτερο. Και τώρα που δεν έχει κανάλι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έχει την σιγουριά των 6 εκατ.ευρώ του συνδρομητικού.

Το ποδόσφαιρο δεν μαθεύεται εύκολα. Ούτε μέσα σε 3-4-5 χρόνια. Θέλει να ψηθείς σε καταστάσεις και γεγονότα. Και ο Μελισσανίδης τα έχει φάει με τα κουτάλια αυτά.

Κατάφερε να ανατρέψει την συμφωνία του ΠΑΟΚ δίχως να το πάρει χαμπάρι κανείς. Και ας έβγαζε ο Ολυμπιακός ανακοινώσεις και ας έκανε δημόσιες καταγγελίες για την ΕΡΤ και τον ΠΑΟΚ. Η δουλειά έγινε από την ΑΕΚ. Και το σκάνδαλο αποφεύχθηκε.

Ωστόσο είναι ένα καλό μάθημα για όλους για το τι μπορεί και τι σκέφτεται να κάνει ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη εικόνα. Θέλει να γίνει αυτό που έβριζε-καταριόταν τόσα χρόνια. Γιατί κατά βάθος το ζήλευε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ