Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο και οι… άλλοι!

Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο και οι… άλλοι!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έφτιαξε γερή άμυνα, ωστόσο στη γραμμή του πυρός αναμένεται να παρουσιάσει «νέο πρόσωπο» στα… προσεχώς!

Στο πρώτο ραντεβού με την Μπασακσεχίρ, μεθαύριο, στο «Φατίχ Τερίμ» επικεντρώνει όλη την προσοχή του ο Ολυμπιακός και αυτό προφανώς είναι και το αυτονόητο. Και μπορεί οι ερυθρόλευκοι να αισθάνονται πλέον μεγάλη ασφάλεια στην άμυνά τους, όμως για την επίθεση αναμένεται να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο. Όχι άμεσα, αλλά ούτε και πολύ… μακριά!

Ο Μιγκέλ Γκερέρο είναι στην παρούσα φάση ο βασικός εκφραστής των προσπαθειών του Ολυμπιακού στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο είναι δεδομένο ότι έχουμε ακόμη πολλά να δούμε σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη γραμμή. Ο Ισπανός κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στην εξεταστική της προετοιμασίας, έχοντας ως «ανταγωνιστές» τους Ντουρμισάι, Σολδάνο και Κάιπερς, αλλά σύντομα θα αποκτήσει και… παρέα.

Ο Ελ Αραμπί, για παράδειγμα, έχει έρθει στον Πειραιά με την προσδοκία να δώσει το «εύκολο γκολ» και επί του παρόντος δεν έχει μπει στην εξίσωση της επίθεσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς τηρώντας του δικούς του νόμους έχει δώσει το προβάδισμα στον Γκερέρο και ο Μαροκινός αποτελεί την εναλλακτική επιλογή, παίρνοντας κάποια λεπτά συμμετοχής στη ρεβάνς με την Πλζεν.

Για την επίθεση θα υπάρχουν όμως και άλλες διαφοροποιήσεις, τις οποίες μας τις προανήγγειλε ο ίδιος ο Μαρτίνς τοποθετώντας στην ευρωπαϊκή λίστα το όνομα του Σουντανί, αντί του Ντουρμισάι. Και ο Αλγερινός δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να μπει στο παιχνίδι, αλλά πλέον ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του.

Πέρα από αυτά κι από τη στιγμή που οι Σολδάνο και Κάιπερς υπό κανονικές συνθήκες δεν θα συνεχίσουν στο Ρέντη, θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα προκύψει και «τρίτο πρόσωπο» για να πλαισιώσει τους Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Και κοντά σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κινείται για να καλύψει την απώλεια του Κώστα Φορτούνη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μάθουμε τον «εκλεκτό» του Μαρτίνς.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι ερυθρόλευκοι στο άμεσο μέλλον θα μας παρουσιάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα σε ότι αφορά τους παίκτες που θα αναλάβουν την αποστολή του γκολ. Και όταν ολοκληρωθεί το παζλ, τότε θα μάθουμε και την ομάδα που θα αναλάβει την αποστολή για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τότε όμως υπάρχουν τα ματς με την Μπασακσεχίρ που είναι ιδιαίτερα σημαντικά και για μία άλλη «επιστροφή», αυτή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ