Άρης : Νίκη στο Αίγιο και καλές γιορτές

Άρης : Νίκη στο Αίγιο και καλές γιορτές

Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί περισσότερο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς ακολουθεί αυτό με τον Παναιγιάλειο

Δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να μείνουν στον οργανισμό που λέγεται Άρης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Πρώτα από όλα η παρουσία των οπαδών του, που δείχνουν ότι επιστρέφουν μαζικά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το δεύτερο ότι η απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού κρίνεται επιτακτική, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.  

Μέχρι εκεί, όμως. Ο Άρης δεν χρειάζεται να ασχοληθεί περισσότερο με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν το έχει ανάγκη. Σε αντίθεση με τον ΟΦΗ, που περνάει επικοινωνιακά ως τεράστια επιτυχία την ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης, προσπαθώντας να βελτιώσει την ψυχολογία σε παίκτες και κόσμο (και καλά κάνει από την πλευρά του) , ο Άρης εξακολουθεί να έχει απόσταση εφτά βαθμών  από τη τρίτη θέση.

Έχει βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα του, σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, που την επόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους και θέλοντας και μη θα έχουν βαθμολογικές απώλειες. Αυτό που απομένει, πλέον, στον Άρη είναι να κερδίσει στο Αίγιο και να κάνει καλές γιορτές.

Τις αδυναμίες που βλέπουμε εμείς, προφανώς και τις έχουν εντοπίσει προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Δική τους δουλειά, μάλιστα, είναι να τις καλύψουν σε συνεργασία με την διοίκηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Κινήσεις, πάντως και επαφές έχουν ήδη δίνει, προκειμένου να είναι έτοιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ