Κρίμα κι άδικο για τον ΠΑΟΚ

Κρίμα κι άδικο για τον ΠΑΟΚ

Ο Άγγλος διαιτητής Κρεγκ Πόουσον στέρησε από τον ΠΑΟΚ μια μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο σπίτι του Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ, έκανε τεράστια εμφάνιση μέσα στο Άμστερνταμ και κτύπησε στα ίσια την πρόκριση μέσα στο σπίτι των Ολλανδών, αλλά ο απίθανος Άγγλος διαιτητής Κρεγκ Πόουσον του έκλεψε το εισιτήριο για τα play-offs του Champions League.

Είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο για την φοβερή προσπάθεια του Δικέφαλου να του στερεί την πρόκριση απέναντι στον μεγάλο Άγιαξ ο ανεκδιήγητος Βρετανός ρέφερι. Είναι απαράδεκτο σε αυτό το επίπεδο να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες που στο τέλος κρίνουν ένα αποτέλεσμα και μια πρόκριση.

Έδωσε τρία πέναλτι στους Ολλανδούς και ειδικά το 3ο ήταν το λιγότερο αστείο. Και στο τέλος δεν έδωσε ένα καθαρό χέρι του Ντεστ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Άγιαξ, με το οποίο θα είχε ο ΠΑΟΚ μια τελευταία ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ενώ βιάστηκε να σφυρίξει το φινάλε παρότι υπήρχαν κι άλλες καθυστερήσεις που έγιναν μέσα στις καθυστερήσεις…

Το τελικό 3-2 υπέρ του Άγιαξ ήταν μια ευγενική χορηγία του Πόουσον, αλλά παρά την πίκρα του άδικου αποκλεισμού μόνο περηφάνια μπορεί να νιώθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ για την εμφάνιση της ομάδας.

Οι Ολλανδοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες (όχι πολλές κι ούτε κλασικές με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις), ο Πασχαλάκης έπιασε ένα από τα τρία πέναλτι και έκανε συνολικά πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και ο ΠΑΟΚ είχε τις δικές του μεγάλες στιγμές.

Ειδικά η ευκαιρία που χάνει ο Πέλκας στο 53’ (που από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε την μπάλα στο γύρισμα του Μπίσεσβαρ) είναι από αυτές που δεν χάνονται.

Ο Δικέφαλος είχε και δοκάρι στο 93’ σε φοβερό σουτ του Άκπομ λίγο πριν ισοφαρίσει, αλλά εκτός από την κακή διαιτησία ήταν και άτυχος για άλλη μια φορά.

Ο Μπίσεσβαρ που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας έκανε τεράστια εμφάνιση και συνολικά όλος ο ΠΑΟΚ έκανε κατάθεση ψυχής (παρά τα όποια λάθη έγιναν στη ροή του αγώνα) και δεν παράτησε το παιχνίδι ακόμη και όταν βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο 85’, ενώ μέχρι το 79’ (όταν ο Ταλιαφίκο έκανε το 2-1) το σκορ ήταν 1-1 και η πρόκριση παρέμενε ανοιχτή.

Κρίμα και πάλι κρίμα, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι φέτος θα είναι ακόμη πιο δυνατός και μπορεί να πετύχει ξανά σπουδαία πράγματα.

Σε πρώτη φάση θα βρει στα play-offs του Europa League τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και βέβαια ο στόχος είναι να μπει τουλάχιστον στους ομίλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ