ΠΑΟΚ: Με Ρουμάνο… κάτι θα κανε

ΠΑΟΚ: Με Ρουμάνο… κάτι θα κανε

Ο ΠΑΟΚ με την προσέγγιση του Αμπελ Φερέιρα ήταν καταδικασμένος να αποκλειστεί με τόσες φάσεις από τον Αγιαξ

Δεν περίμενα να το πω, αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά το ματς του ΠΑΟΚ, ήταν ότι με Λουτσέσκου ίσως είχε τύχη να περάσει.

Μπορεί να είναι καλύτερος προπονητής ο Φερέιρα, σε σχέση με τον Ρουμάνο, αλλά το ματς ταίριαζε περισσότερο στον Ρουμάνο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε επιθετικά, έψαξε γκολ, έμπαινε στις φάσεις σαν να μην υπάρχει… αύριο, με τα πόδια πάνω στα πόδια των άλλων, με απλωμένα χέρια, σπρώχνοντας στα ίσια. Δεν έπαιξε έξυπνα, δεν προσέγγισε σωστά το παιχνίδι και στις πολλές φάσεις και στα πολλά γκολ 99/100 φορές περνά ο Αγιαξ.

Αν το πας έξυπνα, να παίξεις με τα νεύρα του άλλου ίσως να καταφέρεις κάτι. Διότι τώρα ο ΠΑΟΚ όσο καλά και να έπαιξε είναι ξανά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Και η ΑΕΚ πέρυσι με χειρότερο ρόστερ και δίχως πολλά χρήματα μπήκε στα ίσια και παντελονάτα στους ομίλους.

Αυτό δεν έχει ο ΠΑΟΚ. Η αλαζονεία του πληρώνεται εκτός συνόρων σκληρά. Και αν έχει να πανηγυρίζει θα είναι τα γκολ που έβαλε και τα πέναλτι που του καταλόγισε ο Αγγλος. Διότι αν είσαι έξυπνος πρέπει να ξέρεις από πριν το ματς, ότι με αυτούς δεν παίζεις. Ότι βλέπουν το δίνουν, 3-6-9 πέναλτι, 2-3-4 κόκκινες.

Το ταμείο του ΠΑΟΚ δηλώνει… μηδέν από Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο Ολυμπιακός που παίζει πιο… ποδοσφαιρικά και έξυπνα είναι ένα βήμα από τους ομίλους και ήδη έχει καπαρώσει ένα 10αρικο από την ΟΥΕΦΑ. Και αυτό πληγώνει τον ΠΑΟΚ. Ότι ο έτερος του Τσάμπιονς Λιγκ προχωρά και αυτός πάλι δεν έχει… σεντόνι. Σαν μια κατάρα. Αλλά δεν θα την πω κατάρα. Είναι η αλαζονεία που πληρώνεται. Και τώρα να δούμε πόσα απίδια πιάνει το FFP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ