Ο ΠΑΟΚ έπεισε ότι μεγάλωσε

Ο ΠΑΟΚ έπεισε ότι μεγάλωσε

Ο ΠΑΟΚ που τρόμαξε την Ευρώπη με την εμφάνιση του απέναντι στον Άγιαξ δεν πρέπει να σταθεί στον φλεγματικό Άγγλο διαιτητή. Να στραφεί στην επόμενη ημέρα κοιτάζοντας το μέλλον του καθώς ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» μόλις ξεκίνησε.

Συμπληρώθηκαν 24ώρες από την αναμέτρηση στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και ακόμα η οργή δεν λέει να κατευνάσει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Μια βόλτα αν κάνει κανείς στα social media θα δει τους ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα να θεωρούν ως κύριο υπεύθυνο για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ τον Κρεγκ Πόουσον. Τον Άγγλο ρέφερι που με το έτσι θέλω έβαλε το Δικέφαλο στα δίχτυα του. Που έκανε τα πάντα για να δείξει ποια ομάδα θέλει να περάσει στην επόμενη φάση, ικανοποιώντας και όλο το σύστημα που λέγεται UEFA.

Είναι απλά τα πράγματα δεν μπορεί να μείνει εκτός μια ομάδα που έφτασε πέρυσι μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, ενώ εσύ μόνο τα τελευταία χρόνια έχεις να επιδείξεις δύο προκρίσεις με Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας και μια ισοπαλία με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Δεν μπορεί να μείνει εκτός μια ομάδα που έχει κάνει τέχνη τις πωλήσεις παικτών σε μεγάλα κλαμπ.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ολλανδία κατάλληλα προετοιμασμένος, ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά διεκδικώντας αυτό που του αναλογούσε . Δεν ήταν ποτέ το φαβορί στις αναμετρήσεις του με τον Αίαντα και παρότι υπήρχε 2-2 του πρώτου αγώνα το πάλεψε μέχρι το τέλος δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Όμως δεν υπολόγισε στον παράγοντα που λέγεται διαιτησία και εκεί την πάτησε σαν πρωτάρης.

Αυτό το παιχνίδι θα κάνουν πολύ καιρό να τον ξεχάσουν στον ΠΑΟΚ και ειδικά για τις εμφανίσεις που έκαναν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Αμφότεροι έλαμψαν σε σχέση με κάποιους άλλους που ίσως να είχαν το μυαλό τους σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή τους στο εξωτερικό. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν πράγματα και θάματα. Σήκωσαν στους ώμους τους τον ΠΑΟΚ και να μπορούν να τον φτάσουν στην πιο ψηλή κορυφή. Όμως λίγο η ατυχία, λίγο τα ατομικά λάθη και πολύ η διαιτησία στέρησαν από τους Πασχαλάκη και Μπίσεσβαρ να γίνουν οι μεγάλοι ήρωες μιας ιστορικής πρόκρισης.

Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας που ήταν παρών στο πιο μεγάλο φετινό ραντεβού, μέχρι το επόμενο, με την ιστορία του. Οι 2.000 οπαδοί του Δικεφάλου που με την φωνή τους «σκέπαζαν» τους χιλιάδες φιλάθλους του Άγιαξ θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι που έχουν τέτοια ομάδα. Που έκανε τον Αίαντα και όλη την Ευρώπη να καρδιοχτυπήσει μη τυχόν μείνει εκτός του αγαπημένο παιδί του συστήματος. Οι εκδρομές και τα ραντεβού δεν σταματούν στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα. Κάπου πιο κοντά. Στην Σλοβακία με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβα.

Ο ΠΑΟΚ, καλείται πλέον να μαζέψει τα κομμάτια του και να κοιτάξει την επόμενη ημέρα. Μπορεί η Σλόβαν να μην τρομάζει του Νταμπλούχους Ελλάδος όμως χρειάζεται προσοχή για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων τύπου Εστερσουντ και ΜΠΑΤΕ. Ο Δικέφαλος την έχει πατήσει αρκετές φορές απέναντι σε τέτοιες ομάδες και αυτό το πλήρωσε φέτος ακριβά καθώς λόγω της χαμηλής βαθμολογία που έχει του έκατσε και πάλι ο Άγιαξ. Επίσης η διοίκηση θα πρέπει να επισπεύσει τις μεταγραφικές της κινήσεις γιατί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ