Μόνο περηφάνια για τον Άρη

Μόνο περηφάνια για τον Άρη

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκανε την υπέρβαση, άγγιξε το θαύμα και δικαιολογημένα κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου της.

Είναι μερικές φορές που το αποτέλεσμα δεν είναι το μοναδικό που μετράει. Ο οπαδός του Άρη έχει κάθε δικαίωμα να είναι περήφανος για την ομάδα του και για τη προσπάθειά που έκανε στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως και άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να είναι περήφανοι γι αυτόν τον κόσμο, που με άδεια τη Θεσσαλονίκη, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, γέμισε το Κλεάνθης Βικελίδης.

Για να μη μπερδεύουμε τα πράγματα είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια για το γεγονός ότι ο Άρης δεν συνεχίζει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ. Δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα.

Ο Άρης όμως αν διαχειριστεί σωστά αυτό που έγινε χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα κερδίσει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έβαλε χθες στο δισακι του.

Το γεγονός οτι η ομάδα ανάγκασε όσους δεν βρέθηκαν στο γήπεδο να μετανιώσουν για την επιλογή τους.

Είχε πολύ δυνατές στιγμές στο γήπεδο. Ήταν φοβερό αυτό που έγινε, ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα. Κόσμος στις εξέδρες να γελάει και να κλαίει από χαρά. Ο τρόπος επίσης με τον οποίο ετοιμάστηκε η ομάδα για τη παράταση, με αυτή την αγκαλιά σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης το οτι όποιος βρέθηκε χθές στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε πίστη για την υπόθεση πρόκριση.

Το αγωνιστικό πλάνο ακολουθήθηκε κατά γράμμα και η ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο. Ο Άρης πλήρωσε τα λάθη που έκανε στην Νορβηγία και τη μοναδική στιγμή αδρανείας στο χθεσινό παιχνίδι. Η εμφάνιση του όμως άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια και έδειξε οτι μπορεί να κάνει την υπέρβαση στις εγχώριες διοργάνωσεις.

ΥΓ. Στην περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ντανιέλ Μαντσίνι στρέφει τη προσοχή του ο Άρης. Ούτε αυτή, πάντως είναι τόσο εύκολη, όμως οι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν.

ΥΓ2. Αν ο Άρης είχε προκριθεί, ίσως να ταξίδευε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Ματέο Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ