Ολυμπιακός: Οι εντολές του Μαρτίνς και ο βασικός στόχος του Πορτογάλου

Ολυμπιακός: Οι εντολές του Μαρτίνς και ο βασικός στόχος του Πορτογάλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εστιάζει σε συγκεκριμένο στοιχείο της επίθεσης. Που θέλει να «χτυπήσει» την Κράσνονταρ. Οι εντολές στους παίκτες και η τακτική που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με την Κράσνονταρ το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για την «μάχη» με την ρωσική ομάδα.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφορά τον βασικό στόχο του Πορτογάλου προπονητή, όπως τον ανέλυσε ο Μαρτίνς στους ερυθρόλευκους πριν από την έναρξη της κυριακάτικης προπόνησης στο Καραϊσκάκη.

Τι ζητάει επιμόνως ο 49χρονος τεχνικός από τους παίκτες του; Ταχύτητα στην μεταφορά μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι η Κράσνονταρ είναι μια ομάδα που έχει ταχύτητα στην επιθετική της ανάπτυξη και θέλει να «χτυπήσει» την ρωσική ομάδα με το ίδιο «όπλο».

Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει ταχύτητα στην μετάβαση παιχνιδιού και είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Μαρτίνς, το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι στην κυριακάτικη προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος κόουτς εστίασε σε ασκήσεις τακτικής που είχαν να κάνουν τόσο με το ανασταλτικό όσο και με το επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Μαρτίνς έδινε συνεχώς εντολές στους παίκτες του ζητώντας γρήγορες μεταβιβάσεις και καλή κίνηση στον χώρο, θεωρώντας πως οι πειραιώτες πρέπει να εκμεταλλευτούν και την ώθηση που θα τους δώσει ο κόσμος που θα γεμίσει το Καραϊσκάκη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξέρει πολύ καλά ότι η Κράσνονταρ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος αλλά οι ερυθρόλευκοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «τρωτά» σημεία της ρωσικής ομάδας.

Ο Μαρτίνς θέλει να «χτυπήσει» την Κράσνονταρ παίζοντας με γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και κομβικό ρόλο στο πλάνο του προπονητή των πειραιωτών θα έχει φυσικά ο Γκιγιέρμε, ο οποίος είναι σε θέση να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Το βίντεο και η ανάλυση του Πορτογάλου

Όπως προαναφέραμε η προπόνηση της Κυριακής έγινε στο Καραϊσκάκη και ο πριν από την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο στους παίκτες με στιγμιότυπα από το παιχνίδι της Κράσνονταρ με την Πόρτο στο «Ντραγκάο».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε στους ερυθρόλευκους τον τρόπο παιχνιδιού της ρωσικής ομάδας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και στις γρήγορες επιστροφές που θέλει από τους παίκτες του.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι όπως το Σάββατο στο Ρέντη έτσι και την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, η προπόνηση των ερυθρόλευκων είχε μεγάλη ένταση, με τον Μαρτίνς να φτάνει τους παίκτες στα… όρια τους από πλευράς κούρασης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ