Ολυμπιακός-Κράσνονταρ: Και μετά ένα τσιγάρο…

Ολυμπιακός-Κράσνονταρ: Και μετά ένα τσιγάρο…

Παγκόσμια μέρα του σεξ, χθες πια, και συμπαθάτε με αλλά μετά την 4αρα επί της Κράσνονταρ πεθύμησα μετά από μήνες ένα τσιγαράκι. Ταιριάζει στην περίσταση και τον Θρύλο που ήταν σέξι μέχρι τα αστέρια…

Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Αναλύσεις περισσότερες θα έχουμε μέρες να κάνουμε. Αυτό που μένει είναι ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς. Που εκεί που παίζεται ποδόσφαιρο και μόνο θριαμβεύει.
4-0 την Κράσνονταρ λοιπόν. 4-0 την Βικτόρια Πλζέν, 2-0 την Μπασακσεχίρ. Πέμπτο σερί ματς αήττητος με 4 νίκες, 11-0 συνολικά τα γκολ. 20 τελικές κόντρα στην Κράσνονταρ.

Ένας Θρύλος «κωλοπετσομένος» και έτοιμος για να πετύχει τον στόχο του. Ένα 4-0 βαρβάτο και ωραίο απέναντι στην ομάδα που σόκαρε την Πόρτο. Με μπάτζετ 150 εκατ. ευρώ. Με τον Μπέργκ στην κορυφή της επίθεσης, να μην θυμίζει όμως σε τίποτα τον Σουηδό που γνωρίσαμε στην Ελλάδα.

Ένας Ολυμπιακός πιο σέξι από ποτέ! Έτοιμος για «άγρια» πράγματα με τον Σεμέδο να «δαγκώνει», με σιγουριά στον άξονα, με εξαιρετικό ανασταλτικό παιχνίδι. Με τον Γκερέρο να βάζει γκολάρα, με τον Ποντένσε να μας βγάζει την πίστη αλλά να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» με το 4-0 και το ωραίο του τελείωμα.

Έγραψα τελείωμα, και συμπαθάτε με πάλι, μέρα που ήταν, παγκόσμια μέρα του σεξ, ήρθε η ώρα να γράψω και για τον Σέρβο τον «αλήτη»! Αυτή την παικτούρα που μπήκε μέσα «καμικάζι», «καυτός» και παρέσυρε τους Ρώσους.

Πήρε την απίθανη πάσα του γερόλυκου αλλά έτοιμου για όλα Βαλμπουενά και έκανε το 2-0! Και μετά έβαλε και το καλύτερο πιάνοντας στον ύπνο τους Ρώσους.

Μιλάμε για μεγάλη παικτούρα που θα έλεγε και ο κυρ Νίκος! Θα γράψει ιστορία ο Ραντζέλοβιτς!

Θα γράψει ιστορία αυτός ο Θρύλος! Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα!

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το 4-0 δεν γυρνάει. Δεν γίνεται αυτή η ομάδα να πάθει τέτοια ζημιά. Στο ποδόσφαιρο όμως θέλει προσοχή.

Οι πανηγυρισμοί για το βράδυ της Τρίτης. Έχουμε χρόνο. Μέχρι τότε ένα τσιγαράκι για όσους το φουμάρουν ακόμη. Είπαμε παγκόσμια μέρα του σεξ η χθεσινή πια, η μέρα που ο Θρύλος «τελείωσε» την Κράσνονταρ του Μπεργκ, του Βιλένα και του άτυχου Καμπελά.

Αν το φούμαρα ακόμη θα το είχα απολαύσει. Ας όψεται η στένωση αρτηρίας στο πόδι. Δεν πειράζει. Απόλαυσα το ποδοσφαιρικό «σεξ» του Θρύλου.

Και πάλι συμπαθάτε με, λόγω της ημέρας ξέφυγα λιγάκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ