Var και γι’ αυτές που ρίχνουν το Instagram

Var και γι’ αυτές που ρίχνουν το Instagram

Πιο επικίνδυνος εχθρός του χάρτου ο Ατρόμητος, αν και ουδείς δύναται να προβλέψει, πόσο χαμηλά θα φτάσει η αχθοφόρος κυπέλλων.

Πάει λοιπόν άλλο ένα καλοκαίρι από αυτά που ζούμε μόνο στην Ελλάδα, με την Ιωάννα Κούνη, Λούνη, Φούνη, Σούνη, Μούνη να σου φουσκώνει το τσουτσούνι με τις καυτές πόζες στο νησί των ανέμων, όπως μας ενημέρωναν αδιάλειπτα οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ.

Οι κακές γλώσσες λένε πως πρόκειται για πρόθυμα κορίτσια και οι αναρτήσεις γίνονται στο πλαίσιο προώθησης της πραμάτειας. Είναι τόσες πολλές όμως που κυριολεκτικά χάνεται η μπάλα.

Βολικό από μια άποψη, μπορείς να πηδήξεις την Συμέλα από το Παγκράτι και να κάνεις μόστρα στους κολλητούς σου λέγοντας πως πρόκειται γι αυτήν που τις προάλλες έριξε το Instagram με τις αισθησιακές πόζες της, ποιος θα καταλάβει αν λες αλήθεια με τόσες που το ρίχνουν καθημερινά;

Κάποια στιγμή επιβάλλεται να μπει VAR, για να τσεκάρουμε πιο πέσιμο ήταν αληθινό και πιο μούφα, δεν πάει άλλο..

Κατά το «στην Ελλάδα έτσι και πετάξεις πέτρα θα χτυπήσεις ή σκύλο ή πρόεδρο» που είχε πει κάποτε ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν, πλέον «τα καλοκαίρια θα πετύχεις είτε βαρκάρη είτε κάποια που ποζάρει κολάζοντας τον αντρικό πληθυσμό».

Είναι τόσες πολλές πλέον που χάνεται το τόπι, αξίζει να οργανωθούν σε συνδικάτο. Αν η κατηγορία «διεγείρω με τις καμπύλες μου» αναγνωριστεί επισήμως μάλιστα, θα σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία..

Το καλοκαίρι βέβαια δεν τελειώνει ακόμα, οι Σεπτεμβριανές θάλασσες έχουν πάντα μοναδική γοητεία, όπως λέει και το γνωμικό άλλωστε «όσο ο κώλος είναι πιο άσπρος από το υπόλοιπο, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει».Για τις μπαλαδόφατσες μιλάμε όμως, που δε γίνεται να ξεκινήσουν πρωί για παραλία και να επιστρέψουν μεσημέρι για να προλάβουν το ματς. Γι αυτούς, τα μπάνια τελείωσαν ήδη.

Τι θα δούμε σε αυτό το πρωτάθλημα λοιπόν; Λίγο έως πολύ προβλέψιμο, στο μεγαλύτερο σκέλος του.
Η πρώτη δυάδα δεν αλλάζει ούτε με σεισμό, το αν αντιστραφούν οι ρόλοι και πόσο πιθανό είναι θα το πιάσουμε τις προσεχείς μέρες. Αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι και χρήζει ανάλυσης, σήμερα μιλάμε πιο γενικά.

Ο σκοτωμός θα γίνει από τις δυο πρώτες θέσεις και κάτω, με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Εκεί που πέρσι πρώτευσε το χαρτί, έχοντας μάλιστα την αύρα της πρωταθλήτριας έστω κι αν η κούπα ήταν από χαρτί υγείας.

Φέτος ξεκινάει με τον τίτλο του φτωχού συγγενή, του παρηκμασμένου αρχοντοχωριάτη που ήρθε από την επαρχία, του έκατσε το τζόκερ, έχασε τα πάντα και τώρα ζητιανεύει λίγα ψίχουλα αγάπης! Εντάξει, αν σε αυτά περιλαμβάνεται και κάνα κανονικό ψίχουλο, ο Τζάμπας δε θα πει όχι.

Το χαρτί λοιπόν ξεκινάει όντας θεαματικά χειρότερο από μια σεζόν που τερμάτισε στο -23 από την κορυφή.

Η διαφορά δε δείχνει ικανή να μαζευτεί, όσο κι αν το 26-4-0 του Λουτσέσκου μοιάζει ακατάρριπτο.

Το τι θα συμβεί με τους από πάνω δεν ενδιαφέρει το χαρτί, τ΄ομολόγησε κι ο προπονητής του άσχετα αν η δήλωση θάφτηκε, αποπληρώνοντας το μεταχειρισμένο μπιφτέκι. Το βλέμμα του θα στραφεί αναγκαστικά στους ανταγωνιστές της β κατηγορίας, όχι σαν αυτήν που συμμετείχε μερικά χρόνια πριν. Προβιβάστηκε πλέον, μιλάμε για Ατρόμητο, «ο Άρης», βάζελο ίσως και κάναν ακόμα που θα ξεπηδήσει από το πουθενά.

Από αυτούς τους ανταγωνιστές, αν ξεπεράσει κάποιον θα συμβεί επειδή θα είναι χειρότερος του αναμενόμενου, με βάσει τα περσινά δεδομένα λοιπόν η 3η θέση θα είναι επιτυχία.

Ο Ατρόμητος πέρασε στην μετά Κάναντι εποχή που εκ των πραγμάτων δεν είναι εύκολη, πάντα όταν φεύγει ένας προπονητής που άφησε το στίγμα του, η μετάβαση στην επόμενη μέρα είναι δύσκολη.

Ο Αναστασίου πάντως δεν είναι τυχαίος, ίσως ο μόνος Έλληνας που αξίζει τον τίτλο του κανονικού προπονητή.

Και θα κάνει δουλίτσα, όσοι θυμούνται τις πορείες του στον Παναθηναϊκό θα συμφωνήσουν πως έβλεπαν ομάδα με αρχή-μέση και τέλος! Ίσως είχαν παρατηρήσει επίσης πως πάντα έφταναν στα πικ της απόδοσης της την άνοιξη, εκεί που κρινόταν τα πάντα.

Στις αρχές της χρονιάς πάντα σέρνονταν αλλά στο τέλος πετούσαν, θέλω να πω δηλαδή πως δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος για τις υπόλοιπες τις ίδιας κατηγορίας.

Ειδικά στα πλέι οφ, μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας, είναι άγνωστο ωστόσο κατά πόσο η Ευρωπαϊκή πρόκληση έκανε τον Αναστασίου να αναθεωρήσει το δόγμα των πολύ δυνατών προετοιμασιών..

Από τους υπόλοιπους ο Δώνης θα είναι στα περσινά επίπεδα, έχοντας τον πλεονέκτημα πάντως ότι δεν κουβαλάει αφαιρέσεις βαθμών.

Και πάλι όμως δεν πρόκειται να ξεφύγει από τον κανόνα, η ομάδα θα ξεκινήσει θεαματικά όπως και πέρσι,

θα παραμιλάνε όλοι για τον θαυματουργό Δώνη και τα μωρά του και κάποια στιγμή θα τους πάρει η κάτω βόλτα.

Θα παίρνουν πόντο από τον Πανιώνιο κι η Σία θα διακόπτει για έκτακτη επικαιρότητα.

Ο «Άρης» δεν είναι για παραπάνω, πέρσι έπιασε ταβάνι. Ήταν ο ενθουσιασμός του νεοφώτιστου αφού μετά από 4 χρόνια επέστρεφαν στην Α, ήταν κι αυτό το απωθημένο λόγω της απουσίας να δείξουν ότι υπάρχουν.

«Εορταστική ατμόσφαιρα στον Χαρίλαο, φόρεσε κοστούμι ο Χαρίλαος, sold out στον Χαρίλαο, φράκαρε ο αεροδιάδρομος του Χαρίλαου από χιλιάδες πτήσεις τσάρτερ που έφτασαν για το ματς», όχι σαν το τσάρτερ της Νορβηγίας εννοείται.

Όσο κατασκευασμένα, ψεύτικα ή υπερβολικά είναι τα παραπάνω, δημιουργούν ατμόσφαιρα που επηρεάζει τους πάντες.

Έκαναν συμπαθητική ομάδα μ΄εκείνον τον παππούλη την Ερέρα, τους έφερε καλούς παίκτες.

Καπάκι συμφώνησαν με τον κόουτς Παντελή άγνωστων λοιπών στοιχείων, με την υπερτροφική σακούλα κάτω από μάτι. Δύσκολο να βρεις ομάδα που έκλεισε χρόνο, τα περάσματα του είχαν διάρκεια μερικών μηνών, παραπέμποντας όχι σε επαγγελματία αλλά συμβασιούχο δημοτικής επιχείρησης

Έχουν κι άλλα ζόρια αυτοί, με πρώτη και καλύτερη την υπόθεση Ραούλ Μπράβο που όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά ακόμα δεν άνοιξε.

Αν καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες της κλοπής των χρημάτων του ξαδέρφου, θα πάρουν βαθιά ανάσα, σε περίπτωση που αρχίσει ο κατήφορος όμως θα ξεπατικώσουν το κόλπο με την Τζαμπά Σοφιά!

Μόνο που ο Τζάμπας φτιάχνει κανονικό γήπεδο, αυτοί θα πουλάνε τις εργασίες και τις ανακατασκευές που προγραμματίζουν πάνω στις μακέτες.

Συμπερασματικά, ο πιο επικίνδυνος εχθρός του χάρτου θα είναι ο Ατρόμητος με την επιφύλαξη πως ουδείς δύναται να προβλέψει, πόσο χαμηλά θα φτάσει η αχθοφόρος κυπέλλων….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ