Η επιστροφή του Άγγελου και η δικαίωση για «Φέτφα»

Η επιστροφή του Άγγελου και η δικαίωση για «Φέτφα»

Ο Χαριστέας επέστρεψε επιτέλους στο σπίτι του και ο Έλληνας επιθετικός κλήθηκε στην εθνική.

Στις 29 Αυγούστου του 1998 ο Γιώργος Φοιρός παίρνει μια άκρως παράτολμη απόφαση και ξεκινάει  στο βασικό σχήμα του ντέρμπι  με τον ΠΑΟΚ  στην Τούμπα τον 18χρονο Άγγελό Χαριστέα.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του. Ο νεαρός επιθετικός θα πετύχει δυο γκολ και θα οδηγήσει τον Άρη σε έναν θρίαμβο με 4-1.

Είκοσιενα χρόνια αργότερα ο Άγγελος Χαριστέας θα επιστρέψει στο σπίτι του. Συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και είναι πλέον ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο άνθρωπος που χάρισε στη χώρα μας με το γκολ του τον τίτλο στο EURO 2004 επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχει στη διάθεση του. Ο Χαριστέας είναι κεφάλαιο για τον Άρη και θα πρέπει να τον βοηθήσει και να βοηθηθεί.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ημέρας και η κλήση του Γιάννη Φετφατζιδη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.  O Τζον Φαντ Σίπ τον κάλεσε για τα δυο παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Φιλανδία για τη προκριματική φάση του EURO 2020.

Μια κλήση που αποτελεί δικαίωση για τον Έλληνα επιθετικό, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι παίκτης ψυχολογίας και αυτή η κλήση θα του ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία. Κάτι που θα ωφελήσει και τον ίδιο και τον Άρη.

Υ. Γ Η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στον Άρη ολοκληρώθηκε. Ένας παίκτης που βοήθησε πολύ την ομάδα στα δύσκολα χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Υ. Γ 1 Αρκετά τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα που έχει ο Άρης και αρκετές οι ανακοινώσεις που αναμένονται. Τόσο γι αυτούς που θα έρθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, οσο και για αυτούς που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ