ΠΑΟΚ: Ήταν μια νύχτα ντροπής, όχι όμως καταστροφής

ΠΑΟΚ: Ήταν μια νύχτα ντροπής, όχι όμως καταστροφής

Το βράδυ της Πέμπτης γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το θέμα είναι η επόμενη ημέρα και τι θα φέρει στην ομάδα καθώς το μέλλον του συλλόγου ναρκοθετήθηκε.

Το χθεσινό βράδυ είναι από εκείνα που θέλεις να ξεχάσεις γρήγορα. Είναι μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ, δεν είναι πρωτάρης σε τέτοιες καταστάσεις. Το έχει επαναλάβει και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν, όταν είχε αποκλειστεί από την Έστερσουντ.

Τότε όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά και μπόρεσε να καλύψει την οικονομική χασούρα που είχε. Οι καταστάσεις τώρα είναι πολύ διαφορετικές. Η διοίκηση περίμενε αυτή την πρόκριση προκειμένου να παρουσιάσει το μοναδικό φετινό εγγυημένο έσοδο που θα είχε για να μην έχει προβλήματα με το FFP. Όμως για μια ακόμα φορά η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και από την αποθέωση που είχε γνωρίσει στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ πλέον έχει βάλει όλους σε προβληματισμό.

Ο Δικέφαλος έχασε μια ευκαιρία να πετάξει τη μουτζούρα που κουβαλούσε από τον αποκλεισμό του από κάποιους Σουηδούς ψαράδες, αλλά αντί γι’ αυτό κατάφερε να βάλει δύσκολα στην διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη. Ο τελευταίος καλείται να βρει λύσεις και μάλιστα άμεσα για το πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα μείνει και τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου μαζί με τους συνεργάτες του να επεξεργαστούν διάφορα σχέδια που έχουν στο μυαλό τους.

Δεν χρειάστηκε να δούμε τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν για να αντιληφθούμε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αυτό λέγαμε και φωνάζαμε από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσαν οι Ασπρόμαυροι στην Ολλανδία. Ο Δικέφαλος είχε συμφωνήσει με γνωστό όνομα από το εξωτερικό για την επιθετική γραμμή, ενώ πίεζε ασφυκτικά την Πόρτο, αλλά και τον Ολιβέιρα, να συναινέσουν στον δανεισμό του για ένα ακόμα χρόνο. Όλα αυτά με την προϋπόθεση που η ομάδα έμπαινε στους ομίλους του Europa League. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο του φετινού ΠΑΟΚ είναι πως οι μέχρι τώρα μεταγραφές που έχουν γίνει δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα.

Πολύ φοβάμαι, αλλά και απεύχομαι, πως αν δεν γίνει κάτι με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είναι πολύ πιθανών κάποιος ποδοσφαιριστής τις επόμενες ημέρες να πουληθεί. Δεν ξέρω αν θα λέγεται Κώστας, Μπάμπης… πάντως είναι μια λύση για να έρθουν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά.

Αν αποφασιστεί να μην γίνει κάνει καμία μεταγραφή και να προχωρήσει ως έχει, καλό θα είναι, κάποιοι μέσα στην ομάδα, να δουν τα πράγματα αλλιώς. Από τον προπονητή και την φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα του, ότι και να μου λένε κάποιοι το 4-4-2 δεν μπορεί να εφαρμοστεί για φέτος στον ΠΑΟΚ, μέχρι και τους ποδοσφαιριστές. Όποιες αποφάσεις κι αν παρθούν θα πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας.

Σίγουρα ήταν μια νύχτα ντροπής, αλλά δεν ήρθε και η καταστροφή στον ΠΑΟΚ για έναν αποκλεισμό. Την Κυριακή υπάρχει και πάλι αγώνας, έστω απέναντι στον Πανιώνιο. Όμως είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδηθεί για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ