Στο χωράφι του ΟΑΚΑ υπήρχε μόνο μια ομάδα

Στο χωράφι του ΟΑΚΑ υπήρχε μόνο μια ομάδα

Τραγωδία... Μόνο μια λέξη είναι ικανή για να περιγράψει αυτό που συνέβη στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός σε μια συνέχεια της πρώτης αγωνιστικής στη Λαμία έχασε από τον ΟΦΗ εντός έδρας. Για να είμαστε ακριβείς δεν έχασε απλώς, αλλά συνετρίβη.

Τραγική εικόνα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της για το φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι η ήττα μόνο, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά η συνολική αγωνιστική παρουσία των πρασίνων.

Για τα λέμε όπως είναι ακριβώς τα πράγματα το τελικό 1-3 μάλλον κολακεύει τους γηπεδούχους. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όποιος έβλεπε την αναμέτρηση θα νόμιζε ότι κοντράρονται ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες. Οι Κρητικοί, ούτε λίγο ούτε πολύ, έβγαλαν δέκα ( !) τελικές στην εστία του Διούδη και το γεγονός ότι πήγαν με μόλις 1-0 υπέρ τους στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα συνιστά έκπληξη. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου, για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και εικόνα δουλεμένου συνόλου. Ο Έλληνας τεχνικός έχει μάθει τους ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλεύονται όλους τους χώρους που τους δίνουν οι αντίπαλοι τους και χάρη στην ποιότητα που έχουν από τη μέση και μπροστά να σκοράρουν με συνέπεια.

Πάμε και στον Παναθηναϊκό τώρα. Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή. Επαναλαμβάνω δεν αφορά την ήττα αυτό. Ήττες θα έρθουν και άλλες, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν σε πιο » κανονικούς » Παναθηναϊκούς από τον τωρινό, αλλά η ντροπή έχει να κάνει με την αδιαφορία και κυρίως με την νοοτροπία που βγάζουν οι παίκτες του τριφυλλιού. Παιδιά που μέχρι πρότινος αμφιβάλλω αν ήξεραν να δέσουν μόνα τους τα κορδόνια τους, με μια μόλις σεζόν σε επαγγελματική ομάδα, άρχισαν να το παίζουν βεντετούλες.

Γίνετε ρε παιδιά πρώτα ηγέτες και χρήσιμοι σε αυτό το τριφύλλι, αδράξτε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, αφού υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περνάγατε ούτε απέξω από το προπονητικό κέντρο και μετά μιλάμε για μεταγραφές, εξωτερικά και τίτλους. Ξένοι παίκτες μέτριοι, που φαντάζουν χρήσιμοι λόγω της μιζέριας που βιώνει ο Σύλλογος. Θέλετε και το κερασάκι; Με δύο νίκες και τρεις καλές εμφανίσεις σε φιλικά ματς βγήκαν άπαντες, δεν εξαιρώ ούτε τον συνήθως μετριοπαθή Γιώργο Δώνη, να μιλήσουν για υπερβάσεις και άλλα τινά. Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο λέω εγώ.

Η συγκομιδή ενός βαθμού μετά από δύο αγωνιστικές, το ότι η ομάδα έχει σκοράρει μόνο από τα 11 βήματα, αλλά και ότι δέχεται με συνέπεια πολλές τελικές, λογικά θα πρέπει να προβληματίζει έντονα την τεχνική ηγεσία. Για την διοίκηση δεν μιλάω, αφού εκεί έχουμε βγάλει εδώ και καιρό Silver Alert. Παρακαλώ αν βρείτε κάπου τον Γιάννη Αλαφούζο μη μας τον παραδώσετε πίσω, σας εκλιπαρώ. Με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο εξαιρετικά δύσκολα ντέρμπι μετά την επιστροφή από την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, με Άρη στο Βικελίδης και Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α, καλό θα είναι να στρωθούν στη δουλειά και να βρουν τις λύσεις.

Δεν αργεί η στιγμή που μπορεί να χάσει η ομάδα, λόγω κακών αποτελεσμάτων και γκρίνιας, τις δύο μοναδικές σταθερές που έχει. Τον προπονητή της, Γιώργο Δώνη και τον τεχνικό της διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα. Ναι έκαναν και κάνουν λάθη, ναι άργησαν να βρουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ναι υπάρχει ζήτημα, αλλά οι ευθύνες μπορούν να αναζητηθούν αν είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα και έναν Σύλλογο που λειτουργεί υπό κανονικές συνθήκες και όχι με όρους διαχείρισης υπό το καθεστώς ….Θανάση Μπαλαφούτη για να θυμηθούμε και το πετυχημένο σίριαλ που από το Mega μετακομίζει από φέτος στο κανάλι συμφερόντων του ιδιοκτήτη των πρασίνων. Μην τρελαίνεστε δεν χάθηκε και τίποτα. Ευρωπαϊκό εισιτήριο θέλει να βρει ο Παναθηναϊκός και αυτό θα το πετύχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ