Ολυμπιακός: Να αποφύγει το πρώτο «μπλόκο»

Ολυμπιακός: Να αποφύγει το πρώτο «μπλόκο»

Όποιος νομίζει πως στη Λάρισα ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο κάνει μεγάλο λάθος. Αν δεν είναι άπαντες στην «τσίτα» από το πρώτο λεπτό θα υπάρξει «θέμα»…

Ωραία τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιρετικές οι εμφανίσεις του Ολυμπιακού, σπουδαίες οι προκρίσεις και τα 35+ εκατ. ευρώ που έρχονται από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μια χαρά και οι μεταγραφές από την αρχή έως το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όλα καλά λοιπόν, μια χαρά και η κλήρωση θα πω εγώ καθώς δεν θύμισε την προπέρσινη απαγορευτική για όνειρα, πόσο δε μάλιστα όταν ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα, για να μην πω από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Ωραία όλα αυτά, όμως απόψε στη Λάρισα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει το πρώτο «μπλόκο». Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, μιλάμε άλλωστε για το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας μας, σε μια έδρα που παραδοσιακά «πέφτουν μπλόκα».

Απέναντι στην ΑΕΛ που ενισχύθηκε τις τελευταίες ώρες με τους δανεισμούς των Ουάρντα και Κάτσε από τον ΠΑΟΚ που έχει «μοιράσει» παίκτες στην μισή Σούπερ Λιγκ. Την Λάρισα που είναι ο ορισμός της «σκληρής» ομάδας στην έδρα της, της ομάδας που θα σου βγάλει την «ψυχή» αν δεν φροντίσεις να την «τελειώσεις» από νωρίς.

Η Λάρισα παραδοσιακά στην έδρα της παίρνει αποτελέσματα με τους «μεγάλους». Είναι δεδομένο πως θα επιδιώξει με οργανωμένο «ταμπούρι» να κάνει την ζημιά στον Ολυμπιακό.

Και είναι επίσης δεδομένο πως αν στον Ολυμπιακό δεν μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια θα έχουν σοβαρό «θέμα» στον θεσσαλικό κάμπο. Ο Μαρτίνς έχει επιλογές για όλα τα γούστα, δεν νομίζω ότι θα πάει σε τόσες αλλαγές όπως στην πρεμιέρα με τον Αστέρα.

Μια πρεμιέρα που έπαιξε με την «φωτιά» και δεν «κάηκε». Δεν χρειάζεται να το κάνει και τώρα. Να μπει, να παίξει την μπάλα του και να «καθαρίσει» ανεξάρτητα από τα δεδομένα εμπόδια που θα του… βάλουν.

Γιατί μην νομίζετε πως δεν θα έχει εμπόδια, και μάλιστα σοβαρά. Η ΚΕΔ με την ανακοίνωση της για το VAR στο Καραισκάκη έδειξε τον δρόμο.

Το «μπλόκο» που θα επιχειρηθεί στην Λάρισα θα είναι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει την ομάδα που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Χρειάζεται όμως να είναι πάντα στην «τσίτα».

Απαγορεύεται να χαλαρώσει γιατί είναι μαθηματικά δεδομένο πως θα την πληρώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ