Η αντίδραση του οργανισμού Άρη

Η αντίδραση του οργανισμού Άρη

Η πρώτη κρίση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου απαιτεί σωστή διαχείριση από όλους.

Να συνέλθει από τα όσα έγιναν τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα το διαζύγιο με τον Σάββα Παντελίδη θέλει ο Άρης.

Ολόκληρος ο οργανισμός Άρης οφείλει να αντιδράσει και να διαχειριστεί σωστά τη κρίση που δημιουργήθηκε. Να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος και με την επανέναρξη των επισήμων αγωνιστικών δραστηριοτήτων να παρουσιαστεί πανέτοιμος.

Φυσικά ο Σάββας Παντελίδης έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού. Δεν είναι, όμως, ο μοναδικός.

Ευθύνη φέρνουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά οι παίκτες που έκαναν αυτή τη τραγική εμφάνιση απέναντι στον Βόλο.

Δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι καλύτερος παίκτης να είναι ο τερματοφύλακας και πιο ορεξάτος ο Μπρούνο Γκάμα, που είχε να αγωνιστεί εφτά μήνες σε επίσημο παιχνίδι.

Το ότι ο Σάββας Παντελίδης δεν φέρει την αποκλειστική ευθύνη, σημαίνει ότι δεν θα λυθεί το θέμα μόνο με την αλλαγή προπονητή.

Ο νέος τεχνικός θα είναι πιθανότατα ξένος, καθώς προς αυτή τη κατεύθυνση κινούνται οι άνθρωποι του Άρη. Αυτή άλλωστε είναι η εισήγηση του αθλητικού διευθυντή, Άγγελου Χαριστέα, την οποία φαίνεται ότι ασπάζεται και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Αυτός θα πρέπει να αλλάξει την εικόνα του Άρη στον αγωνιστικό χώρο και να έμπνευσει τους παίκτες, έχοντας παράλληλα την στήριξη της διοίκησης.

Υ. Γ Ο Άγγελος Χαριστέας μπαίνει από την αρχή στα δύσκολα. Από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, θα πρέπει να παίξει βασικό ρόλο στη διαχείριση της κρίσης. Πρώτες εξετάσεις και για τον ίδιο. Έχει τη προσωπικότητά για να ανταπεξέλθει.

Υ. Γ 1 Ο Άρης οφείλει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιουνές. Από τη δεξαμενή των ελεύθερων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ