Η πιο συγκλονιστική στιγμή του ντέρμπι

Η πιο συγκλονιστική στιγμή του ντέρμπι

Ο σεβασμός των οπαδών του Παναθηναϊκού στη μνήμη του Κούκ και το χειροκρότημα από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Πολλά μπορεί να πει κανείς για το χθεσινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Για το πώς ο Άρης διέλυσε αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, για την εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη, για το πρώτο γκολ του Μπράουν Ιντέγε με τη φανέλα του Άρη.

Η πιο συγκλονιστική στιγμή της αναμέτρησης, όμως, δεν είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Κούκ, στο μνημείο που βρίσκεται μπροστά από τη θύρα 3.

Μια κίνηση άξια σεβασμού. Μια κίνηση που χειροκροτήθηκε από ολόκληρο το γήπεδο. Με τη σειρά του ο Ντόκεν, οπαδός της παλιάς σχολής και αυτός, όπως και ο Κούκ χειροκρότησε τους οπαδούς του Άρη. Όμορφες και συγκινητικές στιγμές εξελίχθησαν στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αν θέλουμε να πάμε και παρακάτω, να πούμε και δυο λόγια για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Άρης κυριάρχησε απόλυτα. Έκανε ότι ήθελε τον Παναθηναϊκό που παρά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε, είχε ως κορυφαίο παίκτη του τον Διούδη.

Ο Φετφατζίδης ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Δεν υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιριστής με καλύτερη τεχνική κατάρτιση και αυτή τη κλειστή ντρίμπλα που εκθέτει τους αντιπάλους.

Ο Φέτφα είναι παίκτης ψυχολογίας και είναι ξεκάθαρο ότι πλέον αισθάνεται πολύ καλά στον Άρη. Δείχνει να απολαμβάνει τον ρόλο του ηγέτη και τον δικαιολογεί με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο.

Πολύ σημαντικό για τον Ιντέγε το γκολ που σημείωσε. Και για την ψυχολογία του ίδιου του ποδοσφαιριστή αλλά και για τον κόσμο και την πίεση που του ασκούσε. Ο Νιγηριανός, μάλιστα, κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Άρη.

Υ. Γ Σωστή η απόφαση να καθίσει ο Απόστολος Τερζής στον πάγκο του Άρη στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που θα ισχύσει ακόμα και αν ανακοινωθεί νέος προπονητής πριν το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ