Ξενερωμένοι, αλλά περήφανοι 

Ξενερωμένοι, αλλά περήφανοι 

Ο Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Τούμπα, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη και πλήρωσε μια αδράνεια στο τελευταίο λεπτό.

Αρχικά είναι ξεκάθαρο οτι το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι ντέρμπι. Όσοι μιλούσαν, λοιπόν, για τεσσαρες και πεντάρες διαψεύστηκαν.

Αντίθετα, είδαμε να πανηγυρίζεται στη Τούμπα ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στον Άρη και το γεγονός οτι διατηρήθηκε το αήττητο. Αντίθετα στον Άρη έχουν κάθε λόγο να είναι σκασμένοι και  ξενερωμένοι με την απώλεια δύο βαθμών.

Ο Τόλης Τερζής παρέταξε πολύ έξυπνα την ομάδα του στην Τούμπα. Έχοντας διαβάσει καλά το παιχνίδι των γηπεδούχων, μπλόκαρε την ανάπτυξη τους και τους ανάγκασε σε γιόμες που αποτελούσαν εύκολη λεία για την άμυνα.

Ο Άρης πλήρωσε στην ουσία δυο αδράνειες στην άμυνα του. Μια στη φάση του πρώτου γκολ του Μάτος και μια στο τελευταίο λεπτό, στο γκολ της ισοφάρισης του Μίσιτς. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, που την άξιζε.

Έδειξε όμως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά τη νίκη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οτι έχει αφήσει για τα καλά πίσω το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Έχει την ευκαιρία, μάλιστα, στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια  στο Κλεάνθης Βικελίδης να πετύχει νίκες που θα τον ανεβάσουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Υ. Γ Είναι πολύ θετικό για τον Άρη οτι ο Ιντέγε αρχίζει να σκοράρει. Γιατί ολα τα υπόλοιπα τα έκανε άριστα μέχρι τώρα ο Νιγηριανός επιθετικός.

Υ. Γ 1 Ο κορυφαίος παίκτης του σημερινού παιχνιδιού ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δείχνει έτοιμος να γίνει ο ηγέτης του Άρη τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Υ. Γ 2 Ο Τόλης Τερζής τα πήγε εξαιρετικά στα δύο παιχνίδια που κλήθηκε να καθίσει στον πάγκο του Άρη. Σε δύσκολες, μάλιστα, καταστάσεις.

Υ. Γ 3 Δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη κάρτα στο μαρκάρισμα του Σάσα. Ο Σιδηρόπουλος δεν θα την έβγαζε αν δεν είχε αποβάλει νωρίτερα τον Μάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ