Άρης κόντρα στη λογική

Άρης κόντρα στη λογική

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη υπό δύσκολες συνθήκες.

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο γιατί ξεκίνησε με το δεξί την αγωνιστική περίοδο.

Ούτε για τα οφέλη, βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά, που μπορεί να αποκομίσει μια ομάδα απο την επικράτηση σε ένα ντέρμπι. Κανένας στόχος, εξάλλου δεν κερδίζεται ή αντιστρόφως δεν χάνεται τη πρώτη αγωνιστική.

Το σημαντικότερο για τον Άρη είναι ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε το παιχνίδι και κυρίως οι δυσκολίες που κατάφερε να ξεπεράσει για να φτάσει στην επικράτηση, έστω και στην παράταση.

Μια ομάδα που αυτό που ανησυχούσε περισσότερα τον προπονητή της, ήταν η έλλειψη ομοιογένειας, φυσικό επακόλουθο του ότι οι παίκτες δεν έκαναν όλοι μαζί περισσότερες από τρεις -τέσσερις προπονήσεις.

Ο πολύ έμπειρος τεχνικός του Άρη ήξερε ότι μπορούσε να ποντάρει στην εμπειρία και στην ποιότητα των παικτών του και αυτό έκανε. Ήταν λογικό ο Άρης να μην έχει διάρκεια στο παιχνίδι του.

Είναι αναγκασμένος ο Σούλης Μαρκόπουλος να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας του μέσα από τα επίσημα παιχνίδια.

Τα πρώτα δείγματα γραφής, όμως, ήταν θετικά για τον Έλληνα τεχνικό. Με το ρόστερ να είναι ξεκάθαρα πιο ποιοτικό σε σχέση με τη περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη που γέμισαν το Nick Galis Hall και έσπρωξαν την ομάδα τους στη νίκη. Στην πιο ιστορική και πιο μπασκετική έδρα της Ελλάδας.

Υ.Γ. Απίστευτα πράγματα έγιναν το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν είναι δυνατόν να χάνονται τέτοια παιχνίδια, δεν γίνεται. Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει γιατί είναι ξεκάθαρο ότι μόνο η ποιότητα δεν φτάνει.

Y.Γ1. Φυσικά και ο Ρόουζ πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη απέναντι στην ΑΕΛ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα φέρει και την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα.

Υ.Γ2. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγινε πλέον κομβικό για την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ