Νίκο, προφανώς κάνεις πλάκα

Νίκο, προφανώς κάνεις πλάκα

Σκληρές δηλώσεις κατά των διαιτητών από τον Σταυρόπουλο και ανακοίνωση από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλλον οι παράγοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης έλειπαν καιρό στο εξωτερικό κι επέστρεψαν χθες!

Τον Μάτζικ τον σέβομαι απεριόριστα και ως πρώην παίκτη, και ως παράγοντα του ΠΑΟΚ, και (πάνω απ’ όλα) ως άνθρωπο, αλλά θαρρώ ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Διαμαρτυρήθηκε για τις βολές στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρήθηκε για συγκεκριμένες φάσεις, ενώ η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτέθηκε κατά του διαιτητή Ψαριανού.

Νίκο, προφανώς κάνεις πλάκα. Κι είναι αλήθεια πως αν πρόκειται για πλάκα, έχεις υψηλή αίσθηση χιούμορ. Αν πάλι, αυτά που είπες τα είπες σοβαρά, να σε καλωσορίσουμε στη χώρα. Πώς περάσατε στο εξωτερικό; Την είδες αλλαγμένη τη Θεσσαλονίκη, ή δεν έχει σημαντικές διαφορές. Αν κι εσύ με τη φόρα που πήρες, μπορεί να μας πεις ότι πλέον, άμα τη επιστροφή σου, απολαμβάνεις τις διαδρομές με το μετρό στη συμπρωτεύουσα.

Να σοβαρευτούμε, αν κι αυτό δεν πιστεύω ότι είναι απλή διαδικασία για εν γένει σοβαρούς ανθρώπους. Από πέρυσι τον Μάρτιο μέχρι… προχθές έγινε της κακομοίρας στο ελληνικό μπάσκετ. Για πρώτη φορά τέθηκε επί τάπητος το θέμα της διαιτησίας και (μάντεψε Νίκο), με ψήφους 13-1 συμφωνήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν τρέχει τίποτα με την ΚΕΔ, είναι ορθολογιστικός ο ορισμός διαιτητών, είναι ορθή η κρίση των παραγόντων. Ως εκ τούτου όλα καλά.

Είχα γράψει και στο παρελθόν, ότι από τη στιγμή που έγινε τόσος λόγος για τη διαιτησία και στο τέλος της ημέρας δεν έγινε ούτε μια σοβαρή κίνηση, ΟΥΔΕΙΣ έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Θα πιείτε το ποτήρι ως την τελευταία σταγόνα και θα πείτε και στην υγειά του προέδρου (του Βασιλακόπουλου, ντε).

Δεν θα μας τρελάνετε εσείς. Αυτό έχει αναλάβει να το κάνει ο Τάκης Τσαγκρώνης, ο οποίος είπε πως δεν συνέτρεχαν λόγοι να εμφανιστούν παράγοντες της ελληνικής ομοσπονδίας στην Κίνα, γιατί εμείς (σε ελεύθερη μετάφραση, αλλά αν θέλετε υπάρχει και το ηχητικό) δεν είμαστε από αυτούς που διαμαρτύρονται στους διαιτητές. Τάκη μου, ο Βασιλακόπουλος δεν έφτασε ως τη γραμματεία στο Ηράκλειο, για να τα χώσει στον Γιούγκεμπραντ; Ρε πάτε καλά; Έχετε μνήμη χρυσόψαρου, ή νομίζετε ότι είμαστε χάνοι;

Αν είναι Νίκο μου, να μας τρελάνει κάποιος, άσε τον Τσαγκρώνη, που το κάνει και πιο πειστικά από σένα. Δεν είδα να ενοχλεί κανέναν που ο νέος συντονιστής της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Νίκος Παπαδημητρίου, μπήκε στο Περιστέρι με παράγοντα του Μεσολογγίου (Άγγελος Παπανικολάου) αγκαλιά. Αν κάτι ανάλογο είχε γίνει με τον Ψαράκη του Λαυρίου (για παράδειγμα) θα είχαν πέσει τα τσιμέντα.

Επειδή ο κ. Παπανικολάου είχε (μαζί με τον Μπάμπη από την Κρήτη) επιτεθεί στον Βασίλη Ντάκουρη, όταν ο τελευταίος ζητούσε διαφάνεια για την ΕΟΚ, απέκτησε και το δικαίωμα να έχει απευθείας επαφή με τον νέο ΚΕΔάρχη; Κι αλήθεια, κ. Παπαδημητρίου έτσι θα διοικήσετε στο εξής την Κεντρική Επιτροπή; Θυμίζω, για τους νεόκοπους, ότι κάποτε τιμωρήθηκε ο Λάζαρος Βορεάδης, επειδή βγήκε να φάει με τη γυναίκα του κι έτυχε στο ίδιο μαγαζί να τρώει ο τότε πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, ο οποίος τους πρότεινε να καθίσουν στο τραπέζι του. Έτσι για να μην λέτε ότι ξαφνικά έσταξε η ουρά του γαϊδάρου.

Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε: Τέρμα τα καφεδάκια. Για τη διαιτησία ΔΕΝ δικαιούται κανείς να μιλά, αφού κανείς δεν έδειξε διάθεση να αλλάξει κάτι. Πόσες ήταν οι βολές Νίκο μου; Κανονικά έπρεπε να είναι άλλες τόσες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ