Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» θέλει πρώτα ψυχή…

Ολυμπιακός: Στο «Βικελίδης» θέλει πρώτα ψυχή…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο Βελιγράδι. Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να δείξουν στον Άρη πως το ματς είναι δικό τους!

Είναι το πιο δύσκολο ματς έως τώρα στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Ο Άρης αγωνιστικά είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό που βεβαίως βάζει άλλα δεδομένα στη συζήτηση όταν υπάρχει ντέρμπι «αιωνίων». Κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός και έχασε τους μοναδικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα έως τώρα εξαιτίας της δικής του απόδοσης.

Στο «Βικελίδης» ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που και πολύ καλή είναι με σπουδαίο υλικό και «καίγεται» (όπως συνέβαινε με τους πράσινους) για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το σοκ από την Λάρισα.

Το ζητούμενο όμως, με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, δεν είναι τι θέλει να κάνει ο Άρης, αλλά τι θα κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα κρίνουν με την απόδοση τους την πορεία του αγώνα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτοί που θα καθορίσουν το ντέρμπι.

Και πέρσι στο «Βικελίδης» ο Ολυμπιακός έπαιξε πάνω-κάτω με τις ίδιες συνθήκες. Νίκησε δύσκολα, αλλά νίκησε. Και αυτή την στιγμή το θέμα για τον Ολυμπιακό είναι η νίκη. Να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο Βελιγράδι και κυρίως την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο που έφερε γκρίνια και προβληματισμό.

Ο Ολυμπιακός οφείλει στη Θεσσαλονίκη να δείξει με την απόδοσή του πως το ματς είναι δικό του! Στο «Βικελίδης» πάνω από όλα θέλει ψυχή και αποφασιστικότητα. Καλύτερη ομάδα είναι από τον Άρη, θα έχει όλα τα «όπλα» του στο βασικό σχήμα, πρέπει να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που μπορεί και να πάρει το τρίποντο. Μια νίκη απαραίτητη για την ψυχολογία πρωτίστως και την βαθμολογία βεβαίως καθώς ότι και να κάνουν οι υπόλοιποι θα παραμείνει μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα δεν τίθεται θέμα «απάντησης» σε κανένα, ειδικά στους «οπαδούς της νίκης» και όχι της ομάδας. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες το δικαίωμα να πορευτεί προς την επιτυχία. Σε έναν δρόμο δύσκολο όπου ο στόχος είναι στο φινάλε να υπάρχει το πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά. Και ότι ακόμη έρθει, ακόμη καλύτερα.

Σε αυτό τον δρόμο θα έρθουν και… στραβές όπου θα δοκιμαστούν οι αντοχές της ομάδας. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του το ξέρουν καλά. Το ξέρουν δεδομένα και στην διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ