Φτάνει με τους τσάμπα μάγκες 

Φτάνει με τους τσάμπα μάγκες 

Ο Άρης δεν χρειάζεται παραινέσεις για να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Χρειάζεται τούς τρεις βαθμούς για να ανέβει στην βαθμολογία και για να πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και δεν χρειάζεται παραινέσεις ούτε συμβουλές για να κερδίσει στο σημερινό παιχνίδι. Αφήστε έξω από τα παιχνίδια σας τον Άρη.

Είναι μια τεράστια ομάδα και όσοι αφήνουν υπονοούμενα είτε δεν έχουν ιδέα από Άρη είτε θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Το απόγευμα της Κυριακής θα παίξει για την ιστορία του, τον κόσμο του και για τον εαυτό του. Ο Άρης είναι άρμα από μόνος του, είναι τεράστιο μέγεθος και δεν χρωστάει καμία εξήγηση σε κανέναν.

Φτάνει πια με τους τζάμπα μάγκες. Γι αυτό άλλωστε το κάνουν, εκ του ασφαλούς. Αφού είναι τόσο σίγουροι ας ποντάρουν το… σπίτι τους στο αποτέλεσμα που πιστεύουν. Το παιχνίδι είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα, ντέρμπι είναι. Αλλά αυτές οι κουτοπονηριες είναι που τρελαίνουν τον κόσμο.

Στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό οι παίκτες του Άρη χρωστάνε μια απάντηση προς όλους και πάνω απο όλους στους εαυτούς τους.

Ο μοναδικός τρόπος για να αντιστραφεί το κλίμα είναι να κερδίσουν τους ερυθρόλευκους στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στο χέρι τους είναι. Έχουν και τις δυνατότητες και την ποιότητα για να τα καταφέρουν.

Υ. Γ Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς του Άρη που θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτή τη φορά θα πρέπει και οι παίκτες να ακολουθήσουν την κερκίδα και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Υ. Γ 1 Υπεύθυνος είσαι γι’ αυτά που λες και όχι γι’ αυτά που καταλαβαίνουν κάποιοι. Μεγάλη κουβέντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ