Άρης: Κρίσιμο σταυροδρόμι και κρίσιμες αποφάσεις

Άρης: Κρίσιμο σταυροδρόμι και κρίσιμες αποφάσεις

Ο Άρης πρέπει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να διορθώσει την εικόνα του.

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Έδειξε να συνέρχεται προσωρινά με τα αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αυτό όμως δεν είχε  συνέχεια. Οι αναμετρήσεις με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό έκαναν και πάλι ξεκάθαρες τις παθογένειες της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο οτι ευθύνη για το άσχημο ξεκίνημα του Άρη είναι αυτοί που είχαν και έχουν  στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας. Με πρώτο από όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Το ότι έγιναν λάθη στον σχεδιασμό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ούτε κάτι που ανακαλύφτηκε ξαφνικά τώρα,  αρχές Οκτωβρίου. Είναι πράγματα που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί. Το θέμα όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι να αποδοθούν ευθύνες.

Ή για την ακρίβεια δεν είναι το πρώτο ζητούμενο. Αυτό που απαιτείται τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας, να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις.

Ο Άρης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνέλθει γιατί η επόμενη τετράδα αγώνων, αρχής γενομένης από την Ξάνθη, θα κρίνει πολλά σε οτι αφορά τους στόχους του στο πρωτάθλημα. Ο Άρης κινδυνεύει αν συνεχίσει έτσι να «κάψει» τον Απόστολο Τερζή.

Πρέπει να πάρει έναν προπονητή που θα τον σέβονται οι παίκτες και θα μπορέσει να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Έναν προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στην αντεπίθεση.Δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας να ρισκάρουν με τη πορεία της.

Υ. Γ Το οτι ο Άρης έκανε τα δικά του λάθη και δεν είχε καλή απόδοση, δεν αποτελεί άλλοθι για να έχει αυτή την αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, απο λάθη την ώρα που άλλες ομάδες απολαμβάνουν απίστευτο σεβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ