Μονόδρομος η στήριξη σε Ένινγκ και Άρη

Μονόδρομος η στήριξη σε Ένινγκ και Άρη

Ο οργανισμός της ομάδας οφείλει να διαχειριστεί την κρίση και να την ξεπεράσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

Η πορεία του Άρη στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν είναι ανάλογη του μεγέθους της ομάδας ούτε φυσικά των προσδοκιών. Έστω και αν τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, παρά τα λάθη που έχουν γίνει, αν τα αποτελέσματα σε ορισμένους αγώνες (ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ) ήταν ανάλογα της εικόνας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Με το αν , όμως, δεν γίνεται τίποτα. Σημασία έχει τι έγινε και τα γεγονότα δείχνουν ότι ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση την οποία οφείλει να ξεπεράσει , αρχής γενομένης της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ξάνθη.

Είναι πολύ σημαντικό ολόκληρος ο οργανισμός Άρης να λειτουργήσει όπως πρέπει και να ωθήσει την ομάδα στην επιστροφή στις αγωνιστικές επιτυχίες. Ο μοναδικός τρόπος εξάλλου να αντιστραφεί το κλίμα είναι οι νίκες και οι τρεις βαθμοί.

Από ένα γήπεδο από το οποίο ξεκίνησε την αντεπίθεση του ο Άρης και την περσινή αγωνιστική περίοδο. Η νίκη επί της Ξάνθης ήταν κομβική και το ίδιο θα πρέπει να γίνει και τώρα.

Ο Άρης θα έχει στον πάγκο του ένα νέο προπονητή, τον Μίκαελ Ένινγκ. Δεν ασχολούμαι με το γερμανικό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα, έχω , όμως εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που το γνωρίζουν καλά.

Ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος είναι σίγουρος για αυτόν και έπεισε και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τη στήριξη στον Ένινγκ και την ομάδα.

Ο Άρης βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε Ένινγκ, ούτε Καρυπίδης, ούτε Χαριστέας. Ξεκάθαρα είναι μονόδρομος η στήριξη στην ομάδα. Να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αγωνιστική περίοδος και όλα τα άλλα γίνονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ