Αφελείς και επιπόλαιοι δεν ταιριάζουν στον Αρη…

Ο Αρης μας έχει συνηθίσει να βάζει γκολ και να χάνει ματς μέσα σπό τα χέρια του. Ενα γκολ σπάνια του αρκεί για να πάρει τη νίκη. Την Κυριακή πήγε στην -δεύτερη στην βαθμολογία- Ξάνθη και την... κατέστησε τρίτη χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση.

Αφελείς και επιπόλαιοι δεν ταιριάζουν στον Αρη… | to10.gr

Ο Αρης μας έχει συνηθίσει να βάζει γκολ και να χάνει ματς μέσα σπό τα χέρια του. Ενα γκολ σπάνια του αρκεί για να πάρει τη  νίκη. Την Κυριακή πήγε στην -δεύτερη στην βαθμολογία- Ξάνθη και την… κατέστησε τρίτη χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση.Αυτό που συνέβη στον Αρη είναι από εκείνα που δεν συνηθίζει.

Εβαλε γκολ στο πρώτο πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, τα κράτησε και με το γκολ αυτό πήρε τη νίκη.  Υπήρξε κυνικός σε βαθμό που δεν τον είχαμε γνωρίσει μέχρι τώρα. Το έβαλε ο Γκάμα και στη συνέχει ο Αρης χωρίς να κλειστεί πίσω, πρόσεξε τα νώτα του, ροκάνισε τον χρόνο και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Γιατί έχει αλλάξει πρόσωπο ο Ολυμπιακός του Κεμζούρα

Δούλεψε η μεσαία γραμμή του, οι επιθετικοί βοήθησαν στα μαρκαρίσματα, η άμυνα πιέστηκε και άντεξε. Κάπως έτσι ήρθε η νίκη. Αυτός ο Αρης που περιφρουρεί τα κεκτημένα είναι καινούριο φρούτο για τους οπαδούς του. Συνήθως αν έβαζε ένα, χρειαζόταν τουλάχιστον άλλο ένα για να νικήσει.

Τώρα έβαλε ένα νωρίς και το κράτησε. Είναι πρόωρο να πούμε πως ο Ενιγκ κατάλαβε το πρόβλημα της ομάδας του και μετά την διάγνωση που έκανε, είχαμε σε χρόνο ρεκόρ την θεραπεία. Οχι, είναι πολύ νωρίς για  τέτοιες διαπιστώσεις.. Οταν ο Ολυμπιακός βάζει γκολ και στη συνέχει παίζει για να το κρατήσει και πάρει τη νίκη, είναι τελείως επιπόλαιο να μη το κάνει ο Αρης.

Και να που στην Ξάνθη το έκανε. Ο Ιντέγιε ξέφυγε από τους στόπερ της ακριτικής ομάδας και ο τερματοφύλακας τον ξάπλωσε στο χορτάρι. Δεν ξέρω πόσες τέτοιες ενέργειες ποιότητας μπορεί να κάνει σε ένα παιχνίδι, ο Νιγηριανός. Οσες κάνει όμως, χρειάζεται να αξιοποιούνται από τους συμπαίκτες του. Ο Αρης έχει παίκτες που με μια ενέργεια μπορούν να διαταράξουν στις ισορροπίες στην αντίπαλη άμυνα και να δώσουν πλεονέκτημα. Ε, λοιπόν τέτοια πλεονεκτήματα δεν πρέπει να χάνονται όταν θέλεις να έχεις μια ομάδα με προοπτικές εξάδας και ίσως κάτι παραπάνω.

Διότι θα είναι αποτυχία πρώτου μεγέθους να μην καταφέρει ο Αρης να μπει στην εξάδα. Για να το καταφέρει επιβάλλεται να μην συμπεριφέρεται με αφέλεια . Η λογική “όσα φάμε πίσω, αρκεί να βάλουμε ένα περισσότερο μπροστά” δεν οδηγεί μακριά ούτε χτίζει ομάδες με χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που ήρθε η νίκη στην Ξάνθη δείχνει ότι κάτι πάει να αλλάξει στον Αρη.

Κι είναι βέβαιο ότι ο Ενινγκ έχει υπόψη του αυτη την μέχρι τώρα αδυναμία που είχε η ομάδα του. Το επισήμανε άλλωστε στις δηλώσεις του. Με περισσότερο κυνισμό και απάλειψη της αφέλειας και της επιπολαιότητας, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να αναρριχηθούν ψηλά στην βαθμολογία και να παίρνουν αποτελεσμάτα που αντιστοιχούν στην ποιότητά τους…

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Εβαλε το μαγιό της και «έριξε» το Instagram η Ριάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο