Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως αντιπάλου!

Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως αντιπάλου!

Ναι η Μπάγερν είναι γίγαντας, ναι η Μπάγερν μπορεί να «σκοτώσει» οποιονδήποτε, ναι, ναι, ναι. Ο Ολυμπιακός όμως είναι «καταδικασμένος» να παίζει μόνο για τη νίκη.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ανάμεσα στις 4-5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφωνία γύρω από αυτό. Η Μπάγερν Μονάχου είναι ικανή να «σκοτώσει» οποιαδήποτε ομάδα. Ρωτήστε και την Τότεναμ που ακόμη δεν έχει «χωνέψει» την 7αδα στο Λονδίνο.

Η Μπάγερν το βράδυ στο Καραϊσκάκη είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του Ολυμπιακού του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι το πιο δύσκολο ματς της εποχής Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. Του αήττητου Μαρτίνς στα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς ως προπονητής των ερυθρολεύκων.

Δεν νομίζω ότι σε όλα τα παραπάνω διαφωνεί κανείς. Δεν ξέρω τι θα συμβεί το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Άλλο τι ελπίζω, άλλο τι «βλέπω» ποδοσφαιρικά και άλλο τι θα γίνει τελικά.

Μπορεί να συμβούν τα πάντα. Ένα πράγμα όμως ξέρω και πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ κάθε φορά που ακούω τον Πέδρο Μαρτίνς να το επαναλαμβάνει όχι απλά για να το πει, αλλά γιατί το πιστεύει, γιατί είναι και αυτός (όπως είχε πει παλιότερα ο Βαλβέρδε) ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ!

Ο Ολυμπιακός παίζει για τη νίκη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ! Πόσο δε μάλιστα όταν αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη, σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες της Ευρώπης. Στο γήπεδο που κανείς αντίπαλος δεν ξεχνά. Στο γήπεδο που και το βράδυ θα «κοχλάζει» από τις 30 χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν θα πάνε απλά για να απολαύσουν το ματς, θα πάνε γιατί πιστεύουν στη νίκη. Γιατί πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ικανός για όλα.

Γιατί ξέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι «καταδικασμένος» να παίζει για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είτε αγωνίζεται με τον Βόλο, με την Βικτόρια Πλζεν, με την ΑΕΚ, με την Μάντσεστερ, με την Γιουβέντους, με όποια ομάδα θέλετε!

Γιατί ο Ολυμπιακός το έχει πετύχει, πρόσφατα με την Μίλαν, παλιότερα με την Μάντσεστερ, την Ρεάλ, την Άρσεναλ, την Γιουβέντους, την Ατλέτικο και άλλες μεγάλες ομάδες.

Γιατί ο Ολυμπιακός πρόσφατα γύρισε από το 0-2 στο 2-2 την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως πήρε πρόπερσι ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, όπως παλιότερα με την ισχυρή Τσέλσι, όπως, όπως, όπως…

Το βράδυ θα είναι σίγουρα μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Ότι και να συμβεί απέναντι στην Μπάγερν, ο κανόνας ζωής του Ολυμπιακού δεν θα αλλάξει ποτέ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ