Ο Μπουζούκης θα γίνει σύντομα ο ηγέτης Παναθηναϊκού και Εθνικής

Ο Μπουζούκης θα γίνει σύντομα ο ηγέτης Παναθηναϊκού και Εθνικής

Πάσες σαν αυτές που έβγαλε ο Μπουζούκης στο Περιστέρι τις πληρώνουν εκατομμύρια οι μεγάλοι σύλλογοι. Και τις αποδέχονται με χαρά οι συμπαίκτες τέτοιων ποδοσφαιριστών.

Θα έρθει η στιγμή που ο Μπουζούκης όχι μόνο θα κληθεί στην Εθνική ομάδα, αλλά θα αποτελέσει και τον ηγέτη αυτής. Είναι σπάνιο να βρεις Έλληνα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου. Τέτοιες πάσες σαν αυτή που κάνει στον Χατζηγιοβάνη στο ματς του Περιστερίου τις «αγοράζεις» με πολλά εκατομμύρια. Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να έχει «βγάλει» αυτή την πάσα από τις ακαδημίες του. Και κάποια στιγμή θα είναι εκείνος που θα πληρωθεί γι’ αυτή.

Ο Μπουζούκης στο Περιστέρι μπορεί να μην… ακούστηκε όσο ο Χατζηγιοβάνης, αλλά το μισό γκολ είναι δικό του. Η ασίστ που βγάζει είναι υπέροχη. Σωστή σε χρόνο, δύναμη και… προορισμό. Μια πάσα που θέλει κάθε μεσοεπιθετικός ο οποίος κάνει κίνηση στον χώρο και φεύγει στην πλάτη της άμυνας.

Ο Χατζηγιοβάνης τη βρήκε την μπάλα μπροστά του, εκεί ακριβώς που ήθελε και εκτέλεσε τον Μανδά με ένα άπιαστο σουτ. Μεγάλη δουλειά να ξέρεις πως έχεις έναν συμπαίκτη ο οποίος μπορεί να σε βρει ακριβώς στο χρόνο και στο χώρο που του ζητάς. Γι’ αυτό και πληρώνονται εκατομμύρια τέτοιες περιπτώσεις.

Η αγωνιστική άνοδος του Μπουζούκη μπορεί να «ομορφύνει» όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Παιδί με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά που έχει αυτός δεν υπάρχει στο τριφύλλι. Σπανίζει γενικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μαζί με τον Λημνιό του ΠΑΟΚ είναι ίσως οι δύο Έλληνες που θα μπορούσαν να πουληθούν με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων αυτή τη στιγμή.

Το κακό είναι πως δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη για να τους δουν περισσότεροι. Εκεί έρχονται τα χρήματα. Όταν ένας παίκτης δεν παίζει ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο σκάουτερ θα τον δει, θα τον τσεκάρει, θα τον ξεχωρίσει, αλλά δύσκολα θα εισηγηθεί για πολλά χρήματα, αφού το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ χαμηλό.

Κι όταν δεν υπάρχουν παιχνίδια στην Ευρώπη, υπάρχουν οι Εθνικές. Ο Λημνιός ήδη κάνει «γκελ» με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Σημαντικό να σε εμπιστεύεται ένας προπονητής. Το ίδιο θα κάνει και ο Μπουζούκης.

Δεν αργεί η ώρα που θα τον καλέσει ο Φαν’τ Σιπ, αφού ήδη όπως σας ενημέρωσε to10.gr έχει γίνει κουβέντα για το όνομά του. Και δεν υπάρχουν και πολλοί αριστεροπόδαροι στην Εθνική από τη μέση και μπροστά. Είναι σημαντικό και αυτό και κρατήστε το.

Έχουμε πει πολλές φορές πως ο Μπουζούκης μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη του Παναθηναϊκού και σε μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και δεν αργεί ο καιρός για να γίνουν όλα αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ