Άρης: Η αντεπίθεση που ξεκίνησε

Άρης: Η αντεπίθεση που ξεκίνησε

Η ομάδα του Ένινγκ με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση να κάνει το ίδιο με τη περσινή αγωνιστική περίοδο, στοχεύοντας όμως ψηλότερα.

Το πιο κομβικό παιχνίδι της περσινής αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη ήταν αυτό στα Πηγάδια απέναντι στη Ξάνθη. Με τη πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Παντελίδη είχε πάρει μια σημαντική νίκη και στη συνέχεια ακολούθησε η αντεπίθεση που έφερε την ευρωπαϊκή έξοδο.

Σε μια αναμέτρηση ντεζαβού ο Άρης πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία απο τα Πηγάδια, κυριαρχώντας απόλυτα απέναντι σε μια Ξάνθη που είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ήταν τυχερός ο Άρης που σε μια τόσο δύσκολη στιγμή του ήρθε αντίπαλος μια ομάδα που την.. έχει. H ομάδα του Ένινγκ πήρε ενα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και πλέον φαίνεται έτοιμη για να κάνει την αντεπίθεση.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι κομβικά για τον Άρη που με νίκες έχει την ευκαιρία να ανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και σε τροχιά πλέι οφ.

Οι κίτρινοι οφείλουν να διατηρήσουν τα καλά στοιχεία που έδειξαν στη πρεμιέρα του Γερμανού προπονητή στον πάγκο και παράλληλα να βελτιώνονται από αγώνα σε αγώνα.

Μπορεί να φαίνεται οτι θα γίνει το ίδιο πράγμα με τη περσινή αγωνιστική περίοδο, όμως ο Άρης οφείλει να βάλει τον πήχη ψηλότερα. Εκτός από τη συμμετοχή στα πλέι οφ , στόχο αποτελεί και το κύπελλο.

Ο Άρης είναι ένας τεράστιος σύλλογος και το ίδιο οφείλουν να είναι και οι στόχοι του. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να βγει και να πει κανείς ότι η ομάδα έχει στόχο τη κατάκτηση του θεσμού, είναι αυτονόητο.

ΥΓ. Ο Ένινγκ δεν έχει μαγικό ραβδάκι ούτε μπορεί να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας. Ο Άρης όμως ήταν σοβαρός μεσοαμυντικά και όλοι οι παίκτες μάρκαραν.

ΥΓ. 1 Μπορεί να μη το απεικονίζει η στατιστική αλλά ο Άρης έχει έναν από τους πιο ποιοτικούς σέντερ φορ του πρωταθλήματος.

ΥΓ. 2 Τι χαφάρα είναι αυτός ο Σάσα…

ΥΓ. 3 Μήπως να πληρώσει και το επίδομα αδείας των διαιτητών από τώρα ο Άρης;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ