Ολυμπιακός : Ο Λάζαρος επιστρέφει και το έχει πάρει ζεστά…

Ολυμπιακός : Ο Λάζαρος επιστρέφει και το έχει πάρει ζεστά…

Ο Λάζαρος αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά έχει ξεπεράσει και τα μυϊκά προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο όπλο στην διάθεσή του Μαρτίνς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Χριστοδουλόπουλος, Βαλμπουενά και Φορτούνης αντί να αξιοποιήσουν το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού εκείνοι πήγαν στο γήπεδο του Ρέντη και προπονήθηκαν. Εννοείται πως για τον Φορτούνη χρειάζεται πολύ χρόνος μέχρι να κάνει κανονική προπόνηση και να επιστρέψει.

Για τον Λάζαρο και τον Γάλλο σταρ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η παρουσία τους στο προπονητήριο μαρτυρά την διάθεση τους να χάσουν ούτε μέρα στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να επανέλθουν σε πλήρη φόρμα. Ο Βαλμπουενά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και εκείνο που του χρειάζεται είναι να επανέλθει πλήρως σε φυσική κατάσταση.

Ο Λάζαρος αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά έχει ξεπεράσει και τα μυϊκά προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Η αλήθεια είναι πως οι οπαδοί κόντευαν να ξεχάσουν τον Λάζαρο και τη δυνατότητα του να προσφέρει. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο όπλο στην διάθεσή του Μαρτίνς.

Δεν έχει νόημα να επαναλάβουμε τα προσόντα και τις αγωνιστικές αρετές του Χριστοδουλόπουλου. Η αξία του είναι δεδομένη και οι λύσεις που μπορεί να προσφέρει πολλές και στα άκρα και στον άξονα. Ο καλύτερος παίκτης του προπέρσινου πρωταθλήματος εφόσον επανέλθει σε πλήρη φόρμα είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει και ενδεχομένως διεκδικήσει θέση βασικού στις επιλογές του προπονητή του. Η απουσία του δεν είναι τόσο μακρινή ώστε να διαγραφούν οι δυνατότητες που έχει να βοηθήσει ακόμα και να πρωταγωνιστήσει..

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν μέχρι να τραυματιστεί το σήμα κατατεθέν του Ολυμπιακού φέτος. Σκοράροντας και δίνοντας ασίστ, στέλνοντας συστημένη την μπάλα στα στημένα., ο 35χρονος Γάλλος υπήρξε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού. Να πηγαίνει ένας χορτασμένος από διακρίσεις και γεμάτος γαλόνια παίκτη να κάνει ατομική προπόνηση δεν μαρτυρά απλά τον επαγγελματισμό του.

Δείχνει την ταύτιση του με την ομάδα και την θέλησή του να επανέλθει και να ξαναγίνει πρωταγωνιστής. Λάζαρος και Βαλμπουενά με την επάνοδό τους θα ισχυροποιήσουν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ