Άρης : Εσωτερική μεταγραφή

Άρης : Εσωτερική μεταγραφή

Η επιστροφή του Ανάκογλου στην αγωνιστική δράση θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Άρη.

Αν κάποιος περιμένει  τον Δημήτρη Ανάκογλου να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες ίσως περισσότερο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι ο Δημήτρης Σπανός.

Ο Έλληνας μέσος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος,με τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει να ξεκινήσει να συμμετέχει στις προπονήσεις μετά από χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών (αν εξαιρέσει κανείς το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας).

Σε μια θέση που εκ των πραγμάτων ο Άρης φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, αυτή του παίκτη που θα πάρει την μπάλα από τους αμυντικούς χαφ και θα την προωθήσει στην επίθεση, ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ αποτελεί εκ των πραγμάτων μια εξαιρετική επιλογή.

Δύσκολα, εξάλλου, θα μπορούσε να βρει ο Άρης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ποδοσφαιριστή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, χωρίς να χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είναι λογικό, βέβαια, ο ποδοσφαιριστής όσο παθιασμένος είναι για να παίξει ποδόσφαιρο, άλλο τόσο να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον φόβο μιας πιθανής υποτροπής. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σπανός δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει αν δεν είναι 100% έτοιμος.

Δεν παύει, όμως, η επιστροφή του να αποτελεί μια εσωτερική μεταγραφή. Ένας παίκτης που μπορεί να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην μεσαίας γραμμή του Άρη και να δώσει λύσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Μαζί, μάλιστα, με τις υπόλοιπες  κινήσεις που θα γίνουν, θα ενισχύσει  ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Άρη, που έτσι και αλλιώς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι το καλύτερο της κατηγορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ