Ο πανικός τους δικαιώνει τον Ολυμπιακό

Ο πανικός τους δικαιώνει τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κάνει ότι χρειάζεται για να προστατευθεί από το «σύστημα» που τον πολεμά και καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι… εξυγιαντές του ΠΑΟΚ και οι υπηρέτες του επιβεβαιώνουν τον Ολυμπιακό.

Μια μέρα μετά την επιστολή – κόλαφος για το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και το «σύστημα», που έχει οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πιο σκοτεινή του περίοδο, τρέμει…

Μια μέρα από την στιγμή που ο Ολυμπιακός όπως οφείλει κάθε σοβαρή ΠΑΕ μίλησε με διευθύνσεις και ονόματα, έστειλε τεκμηριωμένα στοιχεία για το πώς το «σύστημα» τον πολεμά και πως η… εξυγίανση καταβαραθρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και ήδη αυτοί που είναι επί της ουσίας το «σύστημα», μαρτυρούν από μόνοι τους. Μην μπορώντας να ελέγξουν τον πανικό τους!

Και δεν μιλάμε μόνο για τους γνωστούς – άγνωστους υπηρέτες της «εξυγίανσης». Για τα «πιστόλια» που κατά παραγγελιά γράφουν και λένε ότι ακριβώς χρειάζεται το «σύστημα».

Ο ίδιος ο επίσημος ΠΑΟΚ λίγη μόλις ώρα μετά την δημοσιοποίηση από τον Ολυμπιακό της επιστολής στον Λευτέρη Αυγενάκη, βγήκε να «φωνάξει» πως αυτός είναι πίσω από αυτά που καταγγέλλει ο Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Σαββίδης αντέδρασε με τον γνωστό του, instragram, τρόπο. Στην αρχή – νομίζοντας – πως έχει χιούμορ. Στην συνέχεια αποκαλώντας «τσίρκο» τον Υφυπουργό. Στο τέλος γράφοντας και σχόλια στον λογαριασμό του Υφυπουργού. Την ίδια ώρα η προπαγάνδα ανέλαβε δράση για να… υπερασπιστεί το «σύστημα».

Που υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο Αυγενάκης δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με θέματα ποδοσφαίρου. Υπάρχει, λένε, το αυτοδιοίκητο. Και εδώ κάπου αρχίζουν τα γέλια της ξεφτίλας τους.

Όταν ο Κοντονής έκανε τον διαιτητή, τον επόπτη και τον δικαστή μαζί ήταν καλά. Τότε που μετά από κάθε «επιτυχία» που στόχευε στο να καταστρέψει τον Ολυμπιακό οι υπηρέτες της εξυγίανσης τα έτρωγαν και τα έπιναν στην υγειά του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Βασιλειάδης ακολουθούσε τις επιταγές του «συστήματος» ήταν επίσης όλα καλά. Όταν ο Αλέξης καθοδηγούσε την «εξυγίανση» και έκανε όλα τα χατίρια στην πάλαι ποτέ «τρόικα», αλλά και στο τέλος, στον αγαπημένο Ιβάν του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πάλι όλα καλά.

Δυστυχώς για αυτούς η εποχή που έλεγχαν τα πάντα τελείωσε. Τώρα έχουν απομείνει με τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο. Συνεχίζοντας πάντως να ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο με ποικίλους τρόπους.

Τον Βαγγέλη Γραμμένο που παρεμπιπτόντως δεν είχε λόγο να πάρει θέση στην κίνηση του Ολυμπιακού από την στιγμή που βγήκε μπροστά ο Γιώργος Σαββίδης. Όταν μιλάνε οι μεγάλοι, οι μικροί κάνουν στην άκρη.

Κανονικά, η πρώτη που θα έπρεπε να έχει πάρει θέση ήταν η ΕΠΟ. Αυτή θίγεται άμεσα από την επιστολή του Ολυμπιακού. Όμως από την στιγμή που τοποθετήθηκε ο ΠΑΟΚ και οι υπηρέτες του δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσει και η ΕΠΟ. Τι να πει άλλωστε; Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για τον Ολυμπιακό, τον είχε χαρακτηρίσει «ντροπή της Ελλάδας». Και… δικαιώθηκε και σε αυτό.

Η ΕΠΟ του «δικού μας» κατά Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου που έχει διαλύσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και που ο μοναδικός λόγος ύπαρξης της είναι η ευημερία του «πατερούλη».

Η ΕΠΟ που ευθύνεται για την κατρακύλα του ποδοσφαίρου μας όπως πρόσφατα υποστήριξε και ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Με την διαφορά πως τώρα μετά την επιστολή του Ολυμπιακού δεν αρκούν τα λόγια. Ήρθε η ώρα για πράξεις. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει την τακτική του. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε το «σύστημα» της… εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αντιδρά και τοποθετείται με αποδείξεις. Και στους προηγούμενους Υφυπουργούς είχε απευθυνθεί παρότι ήξερε τον ρόλο που είχαν.

Το κάνει και τώρα περιμένοντας από τον Αυγενάκη, που ήδη με τις δημόσιες τοποθετήσεις του έχει δείξει πως συμφωνεί σε αρκετά από όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός, να δράσει.

Το επόμενο διάστημα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη ο Ολυμπιακός έχει δικαιωθεί για την απόφαση του να περάσει στις πράξεις και να βγάλει στην επιφάνεια τον «βούρκο» του «συστήματος». Ο πανικός των «απέναντι» τον δικαιώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ