Άρης: Θα πρέπει να τους πεισμώσει η απουσία του Λιβάγια

Άρης: Θα πρέπει να τους πεισμώσει η απουσία του Λιβάγια

Το κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, η διαχείριση που πρέπει να γίνει από την ομάδα του Ένινγκ αλλά και το πως πρέπει να επιδράσει στους ποδοσφαιριστές το ότι η ΑΕΚ δήλωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσει τη τιμωρία του ο καλύτερος παίκτης της

Πολύ σημαντικό για τον Άρη είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Με νίκη στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα κάνει άλμα στη βαθμολογία, προσπερνώντας μάλιστα την αντίπαλο της.

Σε ότι αφορά τον τομέα της ψυχολογίας ο Άρης προέρχεται από ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων (με εξαίρεση το παιχνίδι στη Νεα Σμύρνη επί του Πανιωνίου).

Αντίθετα, βρίσκει απέναντι του μια ομάδα που προσπαθεί να συνέλθει από την σοκαριστικη ήττα (με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε) από τον Παναθηναϊκό.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ειδικών συνθηκών. Ο Άρης θα πρέπει να το διαχειριστεί σωστά. Να μην επιτρέψει στην αντίπαλο του να θεωρήσει ότι μπορεί να συνέλθει με μια αγωνιστική επιτυχία αλλά αντίθετα να εκμεταλλευτεί το άγχος και τη πίεση που θα έχει η ΑΕΚ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ειδικά, ο Άρης θα πρέπει να να αφήσει στη Θεσσαλονίκη την ποδοσφαιρική αφέλεια αλλά και το κακό συνήθειο του να πετάει ένα ημίχρονο μέχρι να πάρει μπροστά.

Ο Ένινγκ πιθανότητα θα κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, θέλοντας να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο πολλοί παίκτες που δεν βοηθούν ανασταλτικά και αυτό λογικά θα επηρεάσει τις επιλογές του Γερμανού τεχνικού.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τον καλύτερο παίκτη της, τον Λιβάγια, που δηλώθηκε να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Εγώ αν ήμουν παίκτης του Άρη θα με πείσμωνε πολύ που ο αντίπαλος επέλεξε να με αντιμετωπίσει χωρίς το μεγάλο του όπλο και θα έδινα τα πάντα για να αποδείξω ότι έκανε λάθος. Αυτό θεωρώ ότι θα κάνουν και όσοι επιλέγουν από τον Ένινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ