Ολυμπιακός: Το καλό είναι πως θα παίξει εκεί που πρέπει…

Ολυμπιακός: Το καλό είναι πως θα παίξει εκεί που πρέπει…

Ο Γκιγιέρμε ήταν τυχερός και αφού πάρει τις «ανάσες» του θα είναι πανέτοιμος για το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς.

Παίζει ακατάπαυστα από τις αρχές του καλοκαιριού. Ένα ματς δεν τον είδαμε να αγωνίζεται και είναι το μοναδικό που ο Ολυμπιακός έχασε. Το μοναδικό εκτός προγράμματος γιατί οι ήττες από την Μπάγερν δεν… πιάνονται στην ίδια κατηγορία.

Στο Βελιγράδι ο Μαρτίνς ρίσκαρε με τις αλλαγές που έκανε, δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Γκιγιέρμε και τελικά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βραζιλιάνος άσος στάθηκε τυχερός στην προπόνηση και δεν έπαθε θλάση που θα τον άφησε εκτός «μάχης» με σιγουριά για τα ματς που έρχονται σερί πλέον μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Που δεν είναι και μεγάλη πια, όπως μέχρι πέρσι.

Ο Μαρτίνς δεν θα έχει τον Βραζιλιάνο στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν θα τον έχει λογικά και στον αγώνα με την Τότεναμ. Για την Αγγλία ακόμη παίζεται αν και το πιθανότερο είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα ρισκάρει. Θα πάει στις υπόλοιπες επιλογές που έχει. Ο Μπουχαλάκης δεν έπαιξε πολύ με την Εθνική, ο Καμαρά δεν καταλαβαίνει από ζόρια ενώ ήρθε η ώρα να μπει στο «κόλπο» για τα καλά και ο Μπενζιά.

Το καλό με τον Γκιγιέρμε είναι πως θα πάρει περαιτέρω «ανάσες» και θα είναι έτοιμος για το ματς που ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται δεδομένα. Για τον αγώνα που ο Μαρτίνς δεν θέλει την παραμικρή απουσία παίκτη. Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την 1η Δεκεμβρίου.

Το πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς καθώς ναι μεν οι αγώνες με τον δικέφαλο του βορρά δεν έχουν την αίγλη, δεν πλησιάζουν καν σε σπουδαιότητα αυτά με τον Παναθηναϊκό κατά πρώτο λόγο και την ΑΕΚ κατά δεύτερο, όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 2-3 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός αντίπαλος.

Και ειδικά φέτος επί της ουσίας είναι και ο μοναδικός αντίπαλος του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα. Με τον Γκιγιέρμε να δίνει το παρών στο ματς από την στιγμή που γλίτωσε τα χειρότερα. Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Βραζιλιάνος θα είναι στον αγώνα που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Δεν είναι βεβαίως τελικός ένα ματς της 12ης αγωνιστικής, όμως το αποτέλεσμα του θα διαμορφώσει καταστάσεις.

Για τον Μαρτίνς βεβαίως αυτό που προέχει είναι η 11η αγωνιστική και το ματς με τον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ