H χώρα έχει Υφυπουργό Αθλητισμού, τον κ. Αυγενάκη, και πρέπει να διακόψει το πρωτάθλημα

H χώρα έχει Υφυπουργό Αθλητισμού, τον κ. Αυγενάκη, και πρέπει να διακόψει το πρωτάθλημα

Ούτε οι συναντήσεις των Big-4, ούτε οι συναντήσεις με ΚΕΔ, ούτε η ΦΙΦΑ, ούτε η ΟΥΕΦΑ μπορούν να κάνουν κάτι για το σκοτεινό «σύστημα» της… εξυγίανσης που «έλαμψε» και στην Λαμία. Μόνο ένας μπορεί. 

Και τι έγινε που είναι στριμωγμένοι στα σκοινιά. Που πλέον έχει αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο το σκοτεινό «σύστημα» τους.

Το «σύστημα» που κάνει ότι θέλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αυτόματο «σύστημα» της… εξυγίανσης που τα κάνει όλα αόρατα…

Ακόμη και το VAR που αυτή την φορά… κόλλησε στη φάση που ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ οφσάιντ στην Λαμία και με αυτό επικράτησε 1-0 και πήρε το τρίποντο παραμένοντας στο -1 από τον Ολυμπιακό. 

Για γέλια και για κλάματα πλέον η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε οι συναντήσεις των ιδιοκτητών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ με ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και Αυγενάκη παίζει κανένα ρόλο, ούτε το «χέρι» της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στην ΚΕΔ του Περέιρα που ακολούθησε χθες βράδυ, μπορούν να βάλουν στοπ στην ξεφτίλα. 

Για μια ακόμη αγωνιστική αλλοιώθηκε αγώνας με διαιτητικό σκάνδαλο, με το σενάριο να είναι αυτή την φορά η… πρίζα που κατά λάθος βγήκε. 

Σε ένα πρωτάθλημα που και σε αυτή την αγωνιστική (20η) ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο στο 72΄δικαιούται πέναλτι στην ανατροπή του Μασούρα αλλά ο Μανούχος λέει παίζεται και ο Σκουλάς «παίζει» τη… Μαρία της σιωπής από το VAR, και σήμερα στο γήπεδο – σήμα κατατεθέν της… εξυγίανσης (με το περσινό επικό χέρι Βιειρίνια) οι… εξυγιαντικοί διαιτητές του Περέιρα χαρίζουν ένα ωραίο τρίποντο στον ΠΑΟΚ.


Τον ΠΑΟΚ που ήταν κακός αγωνιστικά που ευτύχησε να δει τον Μάτος να τελειώνει το ματς ούτε καν με κίτρινη μετά από σωρεία δυνατών μαρκαρισμάτων, τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει να παίζει 15 εναντίον 11.

Το έχω γράψει, θα το γράφω συνεχώς, ποτέ δεν μπορεί μια ομάδα που παίζει 11 εναντίον 15 να ξεπεράσει σε ένα πρωτάθλημα την ομάδα που παίζει 15 εναντίον 11. 

Και με αυτά που έγιναν στην Λαμία, μια μέρα μόλις μετά τις δύο σημαντικές συναντήσεις, είναι ξεκάθαρο πως ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ δεν είναι ικανές να αλλάξουν απολύτως τίποτα. Οκ, έχουν καταλάβει, ξέρουν, έχουν δικαιώσει σε όλα τον Ολυμπιακό αλλά από πράξεις τίποτα. 

Μόνο ένας μπορεί. Αν θέλει να μην διασύρεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να μην παίζουμε ένα πρωτάθλημα αλλοιωμένο κάθε αγωνιστική πλέον! 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έχει τόσα πολλά στα χέρια του, στοιχεία και αποδείξεις από τις αποκαλύψεις του Ολυμπιακού που έπρεπε να έχει ήδη αναλάβει δράση. Πήρε μια πρωτοβουλία με την συνάντηση, προφανώς θέλοντας να βρεθεί μια λύση, όμως σήμερα το «σύστημα» τον κοροϊδεύει.

Η… εξυγίανση του Περέιρα γελάει με την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Γελάει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού που έχει την δυνατότητα να δώσει με πράξεις τέλος σε αυτή την παρωδία. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ