Παναθηναϊκός: Μεταγραφές σε κάθε θέση

Παναθηναϊκός: Μεταγραφές σε κάθε θέση

Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνει το λιγότερο εφτά μεταγραφές, χωρίς να υπολογίζεται τι θα γίνει σε περίπτωση αποχωρήσεων.

Η συζήτηση γύρω από τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα, περισσότερο γιατί δεν υπάρχει και αγωνιστική δράση. Και όχι γιατί πραγματικά ο Τσάβι Ρόκα έχει προχωρήσει κάποια υπόθεση. Είναι δεδομένο πως ο Μπόρχα Βάγιε είναι ένας ξεκάθαρος στόχος για τη θέση των εξτρέμ και αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυυντή του Παναθηναϊκού.

ΌΙπως είναι δεδομένο πως παίκτης τύπου Αϊτόρ, που έκανε… πάταγο στην Ολλανδία, μπορεί να ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα. Αλλά και οι δύο είναι δύσκολες περιπτώσεις, όσο και πρόωρες. Ο Δώνης βρίσκεται από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Κορωπί και σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του προσπαθούν να επαναφέρουν τους παίκτες σε καλά επίπεδα εν όψει της επανέναρξης και ο Τσάβι Ρόκα περιμένει την επιστροφή του στην Αθήνα, τη συνάντηση με τον Αλαφούζο και το ξεκαθάρισμα του μπάτζετ.

Δίχως το τελευταίο ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει όχι σε κάποια κίνηση, αλλά ούτε καν σε πρόταση προς κάποιον ποδοσφαιριστή. Το μπάτζετ θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το τι Παναθηναϊκό θα δούμε την επόμενη χρονιά. Διότι μην ξεχνάμε πως οι αλλαγές σε σχέση με φέτος, θα είναι πολλές.

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα πρέπει να βγει στην αγορά για:

  • Ένα αριστερό μπακ
  • Ένα δεξί μπακ
  • Έναν αμυντικό μέσο
  • Έναν κεντρικό μέσο
  • Δύο εξτρέμ
  • Έναν επιθετικό

Το λιγότερο εφτά μεταγραφές και μάλιστα οι περισσότερες για θέσεις σημαντικές. Χωρίς να υπολογίζουμε πως μπορεί να φύγει κάποιος, π.χ. ο Δώνης και να αναζητήσει δύο χαφ και όχι έναν. Χωρίς να υπολογίζουμε ότι μπορεί να προκύψει πρόταση για παίκτη του βασικού κορμού (π.χ. Μακέντα) και να αναζητήσει αντικαταστάτη. Ήδη στον Παναθηναϊκό συζητούν για την ανάγκη να δοθούν τουλάχιστον δύο παίκτες, ώστε να ανασάνουν τα ταμεία. Και ήδη οι πληροφορίες θέλουν σύλλογο του εξωτερικού να ετοιμάζεται για πρόταση ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Άρα οι κινήσεις του πρέπει να είναι προσεγμένες. Με μηδενικό ρίσκο. Όχι κινήσεις τύπου Μολό και Μπεκ, που έπιασαν χώρο στο ρόστερ και δεν πρόσφεραν τίποτα. Ο Ρόκα έδειξε τον Γενάρη πως μπορεί να βρει περιπτώσεις που θα βοηθήσουν άμεσα (Ανουάρ) και παίκτες που θεωρούνται από το… πάνω ράφι για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού (Καρλίτος). Αν συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στο πρώτο του μεταγραφικό δείγμα ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, τότε υπάρχει η ελπίδα πως θα δούμε έναν ανταγωνιστικό και με γεμάτο ρόστερ Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ