Πόσες ήττες αντέχεις;

Πόσες ήττες αντέχεις;

Έκανε τα πάντα για να βγάλει από το «κάδρο» τον Ολυμπιακό σε όλη την διαδρομή του σκανδάλου της πολυιδιοκτησίας. Έχασε παντού, έχασε και εν όψει CAS όπου δεν θα έχει απέναντι μόνο τον «δικό του» Γραμμένο αλλά και τον Ολυμπιακό. Με ότι αυτό συνεπάγεται…

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Προσεχώς και στο CAS. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη επεδίωξε να πάρει το πρωτάθλημα του 2017 στα δικαστήρια. Σκηνοθετώντας, όπως αποδείχθηκε από τις δικαστικές αποφάσεις, την περίφημη ιστορία με τον Πλατανιά. Μια σκευωρία που διασύρθηκε γρήγορα και απλά. Ήταν από τις πρώτες δυνατές «μάχες» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στα δικαστήρια. Από τότε έχουν καταγραφεί πολλές, με τα αίσχη της Τούμπας στο ματς που δεν έγινε ποτέ έως και την πολυιδιοκτησία.

Το… σκορ είναι θριαμβευτικό για τον Ολυμπιακό, ο διασυρμός για τον ΠΑΟΚ ανεπανάληπτος. Έχει και άλλο βεβαίως, το ζητούμενο για τον σύλλογο του Ιβάν Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ εν προκειμένω και όχι την Ξάνθη που επίσης του ανήκει, είναι πόσες ήττες αντέχει;

Οι ήττες δεν έρχονται πλέον μόνο μέσα στο γήπεδο, έρχονται ασταμάτητα και στα δικαστήρια. Σε όλα τα επίπεδα. Όπως συνέβη με το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, την αποδεδειγμένη συνιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης. Σε όλα τα αρμόδια όργανα ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε! Παντού! Στην ΕΕΑ, στο πρωτοβάθμιο της Σούπερ Λιγκ, στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Πήγε στο ΣτΕ, πήγε στο Διοικητικό Εφετείο, ήττες παντού! Απείλησε ανοικτά και δημόσια δικαστικούς λειτουργούς. Απέτυχε παντού!

Είπε πως θα πάει στο CAS και το έκανε στις… καθυστερήσεις ποντάροντας στην βοήθεια του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου. Παρότι ο ΠΑΟΚ πήγε απέναντι στην ΕΠΟ, η ΕΠΟ έκανε τα πάντα για να τον αβαντάρει. Κόντεψε να μην βάλει δικηγόρο στην υπόθεση, απέκρυψε όλα τα στοιχεία από τον Ολυμπιακό παρότι έχει κάθε δικαίωμα, το οποίο συμμερίζονται όλα τα δικαστήρια, να γνωρίζει τα πάντα για την υπόθεση που ξεκίνησε από δική του καταγγελία.

Πόνταραν και ήλπιζαν πως έστω στο CAS θα μπορέσουν να βγάλουν εκτός τον Ολυμπιακό, μήπως και μπορέσουν «παίζοντας μόνοι τους» (καθώς η ΕΠΟ είναι «δικιά τους) να θολώσουν τα νερά.

Η προσφυγή του Ολυμπιακού όμως τους χάλασε και πάλι τα σχέδια. Ήρθε σήμερα και η λογική απόφαση του CAS να συνδικάσει τις υποθέσεις και στον ΠΑΟΚ έμειναν… παγωτό!

Αν είχαν χιούμορ στον σύλλογο του Ιβάν Σαββίδη θα το περίμεναν από την στιγμή που ο Μπαλτάκος είχε δηλώσει πως δεν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έχει λόγο στην υπόθεση και πως θα μείνει εκτός από το CAS.

Άσχετο αλλά πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τις επιλογές Σαββίδη, και κυρίως με αυτούς που παρότρυναν τον Σαββίδη να κάνει συγκεκριμένες επιλογές. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα.

Εν κατακλείδι η σημερινή απόφαση του CAS ουσιαστικά σημαίνει πως ότι και αν πίστευαν πως μπορούν να… μαγειρέψουν ΠΑΟΚ και ΕΠΟ μένει στα σχέδια.

Ο Ολυμπιακός θα τους «χορέψει» και στο CAS. Θα τους χορτάσει νομιμότητα! Όπως κάνει πάντα! Τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται, μόνο που αυτή την φορά δεν υπάρχουν κάποιοι για να τον σώσουν από τα χειρότερα. Έχω την εντύπωση πως όταν εκδικαστεί η υπόθεση, στον ΠΑΟΚ θα παρακαλούν να μείνει στο -7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ