Ολυμπιακός: Θα είναι ένα μεγάλο επιπλέον κίνητρο

Ολυμπιακός: Θα είναι ένα μεγάλο επιπλέον κίνητρο

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα πλέι – οφ και την απονομή του πρωταθλήματος την ώρα που η προοπτική ενός final-8 στο Γιουρόπα Λιγκ στην Αθήνα κάνει ακόμη πιο σημαντική την ρεβάνς με την Γουλβς

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα πλέι – οφ και την απονομή του πρωταθλήματος την ώρα που η προοπτική ενός final-8 στο Γιουρόπα Λιγκ στην Αθήνα κάνει ακόμη πιο σημαντική την ρεβάνς με την Γουλβς

Μια εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο για τον Ολυμπιακό. Όχι πως χρειάζεται παραπάνω κίνητρο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για να προκριθεί στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ που από μόνο του αποτελεί μια σπουδαία διάκριση, όμως αν μη τι άλλο αν αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής με final-8 στην Αθήνα τότε σίγουρα το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον.

Ποιος να το έλεγε βεβαίως πως η ρεβάνς με τους Άγγλους για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ θα γινόταν κοντά στους πέντε μήνες μετά από εκείνο το 1-1 στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο επίσημο ματς που έγινε στην Ελλάδα.

Και μια προοπτική… μπάσκετ σίγουρα βάζει άλλα δεδομένα στο τραπέζι. Η Αθήνα είναι λογικό να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ ως την επιλογή για την διεξαγωγή ενός final-8 ή final -4. Βλέπετε η χώρα μας όσο ακόμη κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν ή δυστυχώς να χωνέψουν, αποτελεί παράδειγμα για όλο τον κόσμο για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον κορωνοϊό και τον νίκησε.

Η περίπτωση λοιπόν τον Αύγουστο που θα διεξαχθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δούμε στην Αθήνα και στο Καραϊσκάκη φαντάζομαι που είναι το πιο σύγχρονο και ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας μια τελική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ανοικτή και κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γουλβς στην Αγγλία.

Θα μου πείτε, αδελφέ, εδώ δεν ξεκινήσαμε ακόμη τα παιχνίδια των πλέι οφ, έφτασες Αύγουστο ; Αντικειμενικά όμως αυτό που «καίει» περισσότερο από όλα τον Ολυμπιακό είναι η ρεβάνς με την Γουλβς. Όχι πως δεν ενδιαφέρεται για τα ματς στην Ελλάδα, το αντίθετο μάλιστα.

Έχει κάθε λόγο να είναι πανέτοιμος και να μην λυπηθεί κανέναν στην πορεία του προς την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τα πλέι οφ άλλωστε προετοιμάζεται τώρα ο Ολυμπιακός και μέσα από τα ματς των εγχώριων διοργανώσεων θα πάρει ρυθμό για το ματς στην Αγγλία.

Όμως η πίεση για το πρωτάθλημα δεν υπάρχει από την στιγμή που το έχει στα χέρια του. Ουσιαστικά δύο ματς στο Κύπελλο είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, εκείνου του απίθανου 3-2 στην Τούμπα, και ο τελικός.

Δεν ξέρω κατά πόσον τελικά η ΟΥΕΦΑ θα καταλήξει σε αλλαγή της τελικής φάσης και αν ναι, θα επιλέξει την Αθήνα, όπως και να έχει όμως θα είναι μεγάλη υπόθεση γι τον Ολυμπιακό να ζήσει την εμπειρία.

Έχοντας δηλαδή αποκλείσει την Γουλβς και συνεχίζοντας το όνειρο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ